Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zyje wakacjami

Lubuskie. miejsca na spokojny wypoczynek wsrod lasow

Polecane posty

Gość zyje wakacjami

Szukam niewielkiej, cichej miejscowości w województwie lubuskim, do której można się udać na spokojny wypoczynek (w sierpniu). Zależy mi na miasteczku lub wsi, zlokalizowanym w okolicach dużych kompleksów leśnych oraz jezior, kocham wędrówki. oczko.gif Pewnie zastanawiacie się, dlaczego dodaję taki temat na forum, w koncu tyle jest internetowych serwisów turystycznych. Otóż, przede wszystkim zależy mi na miejscach, w których nie ma wielkich spędów turystycznych, możliwie niezadeptanychoczko.gif bez atrakcji w postaci śmieci leżących w pięknych sosnowych lasach . Dziękuję za sugestieusmiech.gif

Gość gość
Mimo ze jestem z wielkopolskiego, moge zaproponowac miejscowosc Pszczew. :) Jest tam osrodek wypoczynkowy, woda, las, pole namiotowe... Znajduje to bodajze za Miedzyrzeczem, nie pamietam dokladnie, bylam tam raz ze znajomymi i to kilka lat temu. :P

Gość zyje wakacjami
super, dziękuję.:) Mam nadzieję, że jest to dość spokojna miejscowość:)

Gość gość
ja polecam Łagów Lubuski,park krajobrazowy 2 jeziora w sierpniu prawie wyludniony w lipcu głośniej ale tylko jeden weekend, bo motocykliści szaleją choć to też fajna impreza każdy odpoczywa jak lubi. Jest gdzie zjeść i domowo i wykwintnie co kto chce,ja tam jeżdżę na filmówkę.