Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zdam z jedną jedynką?

Polecane posty

Gość gość

Jestem w drugiej klasie liceum. Mam problemy z matmą, w najgorszym razie będę miała 1 na koniec roku. Oczywiście staram się podciągnąć moje oceny, ale ta jedynka jest bardzo prawdopodobna. Z innych przedmiotów będę miała 3, 4 i 5. Nigdy nie byłam zagrożona i nie wiem jak to jest, ale słyszałam, że można zdać z jedną oceną niedostateczną, czy to prawda?

Gość oto dwa nagie miecze
nawet z dwoma jak zmienisz szkole i podrobisz swiadectwo wydawane onegdaj w PKO BP przez wizjonera walese

Gość TITAN genotip X
PiS i klero-kuratorium polaczkowe z demokracją załatwi Was wszystkich na amen, że na rentach niskich skońćżycie!

Gość gość
Odpowie ktoś na poważnie? Będę wdzięczna :)

Gość TITAN genotip X
PiS i klero-kuratorium polaczkowe z demokracją załatwi Was wszystkich na amen, że na rentach niskich skońćżycie!

Gość oto dwa nagie miecze
klerow nie jadam bo podobno synowie sa wolni 🖐️

Gość gość
tak mozesz zdać, ale w 3 klasie bedziesz musiała i tak zaliczyc 2 klase z matematyki i jesli tego nie zrobisz to i tak wywala Cie z 3 klasy

Gość yellow submarine
zdziwilbym sie jak nigdy w zyciu 🖐️

Gość gość
Nie pytaj się czy zdasz z jedną jedynką tylko weź się do roboty, masz na to maj dziewczyno.

Gość gość
lepiej zdaj chocby na ta 2 bo jak nie zaliczysz to i tak cofna Cie do 2 klasy i stracisz półtora roku zamiast rok

Gość gość
nie, nie zdasz z ocena niedostateczna chocby jedna sie nie zdaje zdaje sie z ocena mierna moze istnieje cos takiego jak przejscie warunkowe do 3 klasy, ale trzeba zdac potem tak czy siak zdac egzamin warunkowy

Gość gość
nie, nie zdasz z ocena niedostateczna chocby jedna sie nie zdaje zdaje sie z ocena mierna moze istnieje cos takiego jak przejscie warunkowe do 3 klasy, ale trzeba zdac potem tak czy siak zdac egzamin warunkowy ***** mylisz sie, dziewczyna moze nie zdac z jedna jedynka i nie musi zdac komisa, przejdzie do 3 klasy ale w 3 klasie musi zaliczyc przedmiot bo inaczej ja cofna do 2 klasy, tak nam tłumaczył na zebraniu ostatnio wychowawca mojego syna

Gość gość
napisalam, ze byc moze istnieje cos takiego jak przejscie warunkowe potwierdzilam moje przypuszczenie, ze istnieje nie mniej jednak trzeba ten przedmiot zaliczyc wiec chyba sensowniejszym rozwiazanie jest w tym momemcie spiecie posladow i proba poprawy chociazby na mierny, swoja droga rychlo w czas panna sie obudzila jak mamy Maj za pasem a zaczynajac od wakacji (nie odpuszczac sobie cieszac sie zdaniem rzutem na tasme) intensywne korepetycje i nauka bo inaczej to nie ma sensu