Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chłopak w którym się zakochałam był 5 lat w więzieniu czy to recydywista?

Polecane posty

Gość gość

wygląda jak zwyczajny chłopak, jak hipster, po rozmowie okazuje się, że jest bardzo czuły, wrażliwy, zakochałam się w nim, zastanawiało mnie co robił 5 lat przed pójściem na studia,okazało się,że zabił ojca w obronie matki, uważam,że dobrze zrobił

Gość shes a creation of able hands
Nie no, normlanie woda na młyn. Błagam podbijajcie to.

Gość gość
przecież dobrze zrobił, obronił matkę, a potem miał przez to straszne problemy psychiczne

Gość gość
5- lat za zabicie kogos ? Kpina pamietaj że jak raz zabił to nie sprawi mu problemu zabicie kogos .Wiesz moj tato tak miał i nic go nie powstrzymało przed zabiciem kogoś drugi raz .Dziewczyno zastanów się , ja bym się bała pakować w taki związek

Gość gość
Dobrze zrobil, moj tez siedzial, a jest.super facetem, jestesmy juz 7 lat razem. :)

Gość gość
a miał dostać dożywocie za zabicie w obronie własnej lub kogoś? sąsiedzi zeznawali na jego korzyść, wszyscy znali jego ojca, był awanturnikiem, gdyby on mi tego nie powiedział w życiu bym nie zgadła i wy też byście nie powiedzieli,że taki chłopak mógl mieć takie życie, wygląda na porządnego, z dobrego domu, a tyle przeżył

Właśnie temat dołączył do materiałów dowodowych w temacie o zezwierzęceniu kobiet. Temat cudny. Czysty syrop klonowy.

Oczywiście, że on jest dobrym i kochanym człowiekiem, wcale nie jest psychopatą...Po prostu przez przypadek nóż mu się wbił trochę za głęboko. Ah i nie zapomnij nasłać go na mnie za to, że obrażam jego samicę. Mnie też zamorduje, a Ty ten szlachetny wyczyn usprawiedliwisz. XD

Gość gość
nie z tego samego paragrafu tylko przez osobe karana juz wczesniej 🖐️

Gość gość
"wygląda na porządnego i z dobrego domu" ahahahahahahahaha

Gość gość
wlasciwie to o co ci chodzi autorko, chwalisz sie czy zalisz ?

Gość gość
Taki dobry dom, ze ojciec byl awanturnikiem i zostal zabity przez syna :D. powinien dostac z 10 lat co najmniej, bo mogl go przeciez obezwladnic

Nie śmiejcie się z autorki, bo was też koleś zabije. Raz to zrobił to teraz drugi będzie łatwiej, a potem już będzie z górki i skończy się na autorce. Zabije ją za rozgotowany makaron. XD

Gość 684415544444444444287744
recydywa to jest powrot do przestepstwa. jesli tylko jeden raz byl skazany to jeszcze nie jest recydywista, tylko tzw. "petka" zapytaj go kim byl w hierarchii wieziennej. :-D

Gość JAN 23
a był cwelem w więzieniu czy rupotał innych w kakao???