Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego prawie kazda kobieta po 25 roku życia czy nawet wczęśniej

Polecane posty

Gość gość

uważa ,że wygląda na mniej lat niż ma? i to myślą ,że wyglądają na nastolatki...a wcale tak nie jest, może w bardzo rzadkich przypadkach się tak zdarza, albo ewentualnie wyglądają troche młodziej ,ale nie żeby o 10 lat prawie, a im sie tak zdaje... też jestem dziewczyną 26 letnią i mnie to troche dziwi

Gość gość
Naprawdę masz 26 lat? Piszesz jak 16-latka :P

Gość gość
np taka moja koleżanka. mówiła ,że znalazła pracę asystentki ,ale obawia się ,że nikt jej nie będzie poważnie traktował bo wygląda jak nastolatka. a wcale nie wygląda tak młodo, ja bym jej dała tyle lat co ma

Gość gość
Ja tak nie uważam, ale ludzie mnie tak traktuja np ostatnio usłyszałam "taka młoda i piekna" a mam blisko do 30stki

Gość gość
Nie śmiej się z niej, jest upośledzona :-O

Gość gość
niby dlaczego upośledzona? bo widzę obiektywną prawde?

Gość gość
"taka młoda i piekna" wiesz co to jest sarkazm?

Gość gość
to nie był sarkazm złośliwcze, ale ty oczywiście ze swojego monitora wiesz lepiej, to może jeszcze mi powiedz jaka pododa będzie w maju omnibusie

Gość gość
Uważasz że gdy 26-latka twierdzi że wyglada na 16, to obiektywna prawda?

Gość gość
Tez mnie to czasem smieszy, moja tesciowa uwaza sie za wyjatkowo mlodo wygladajaca a to gowno prawa :P ludzie czasem jej mowia ze nie wyglada na swoje lata ale to raczej z grzecznosci

Gość gość
* pogoda

Gość gość
a co mieli ci powiedziec jak masz dopiewro 30 lat ,że jestes stara i brzydka?

Gość gość
Ten człowiek nie wiedział ile mam lat, pierwszy raz mnie widział na oczy. No mi się wydaje, że 30 lat to juz taki powazniejszy wiek :P

Gość gość
mi tez ostatnio pewiem pan powiedział sliczna pani gdzie jest sklep ze słodyczami...a wcale piękna nie jestem

Gość gość
mój facet ma 28 a wygląda na 35... więc chyba odwrotnie tez jest mozliwe

Gość gość
ale widział ze jestes młoda kobietą a nie babcią...więc ci tak powiedział

Gość gość
a może jesteś tylko tego nie wiesz? :D

Gość gość
O matko..nie róbcie z 30latki jakiegoś starego próchna..cera może nie tak świeża jak 20 latki, ale jak nie rodziła i dba o siebie to na pewno nie wygląda gorzej niż zaniedbana 24 latka :P

Gość buAHAHAka
Akurat ja nie muszę tak myśleć bo tak wyglądam. Żadna osoba jeszcze nawet nie powiedziała mi, że mam więcej niż 20 lat a mam 30 :) Takie geny. Moja mama Ma 50 lat a wygląda na maksymalnie 35 :) Tak samo moja babcia - ma 70 lat a wygląda na 50 :) Niektórzy tak autorko mają i nie zmienisz tego. Jednak wiem, że są osoby które uważają się za wyjątkowo młodo wyglądające a tak naprawdę wyglądają na swoje lata lub starzej ale one mają do tego prawo i nic nam do tego :)

Gość gość
No pewnie, nic nam do tego, gdy paszczur twierdzi że jest piękny i nachalnie się upomina o potwierdzenie, to musimy przytakiwać jak niedorozwinięci :D

Gość gość
mam wrażenie że gdy oceniamy wiek swoich bliskich np rodziców, albo przyjaciółki to nie jesteśmy obiektywni, poza tym zawsze porównujemy do tych z naszego otoczenia, a przecież w każdym są inne kryteria;-) czasem patrze na komentarze pod filmikami na youtube, są to zwykle osoby już troche ze sobą zaprzyjaźnione, lubiące siebie nawzajem,i dziwie się zachwytom, komentowaniu że ktoś nie nie wygląda na swój wiek. ale to gust i osobiste kryteria..

Gość buAHAHAka
W moim przypadku nie jest to moja opinia a obcych ludzi :) Ja się nad tym nie zastanawiam.

Gość gość
między 30latką a 20latką nie ma znowu takiej dużej rożnicy. Czy jak widzicie na ulicy dwie panie: jedna ma 70 lat, druga 80lat, to widzicie między nimi roznicę bo ja nie? zobaczcie sobie na necie tego goscia: dziarski dziadek. Czy on wygląda na 92 lata? przecietny 90latek lezy juz na cmentarzu albo ledwo sie porusza. A ten dziarski dziadek ma kondycję jak 35 latek a wygląda na 70 lat.

Gość gość
między 20 a 30 różnica jest wysnułabym teorie że zaciera się miedzy 40 a 50

Gość gość
Nie bądź śmieszna, pomiędzy 30 a 20 jest taka sama różnica jak pomiędzy 20 a 10 :P

Gość gość
może i jest jakaś niewielka różnica, ale jak ktos wyzej napisal to sie z wiekiem zaciera, bo np. pomiędzy zadbaną 90latką ktora malo sie w zyciu napracowala, a steraną zyciem 70latką to chyba nie ma za duzej roznicy.

Gość gość
80 i 70 lat to inna sprawa bo jedna i druga osoba wygląda już staro cięzko stwierdzic jak bardzo , a30 latkę napewno odróżni sie od 20 latli, nie mówie ,że 30 latka nie może być jeszcze atrakcyjna bo może ,ale to już zawsze sa inne rysy twarzy , cera

Gość gość
to zalezy od genow wiesz, bo jak patrzę na tą blondynkę z tego Warsaw Shore co jest teraz w ciąży to napiszę szczerze że ona wygląda starzej ode mnie (mam prawie 30lat), bo jak widzialam jej zdjęcie z bliska to ma juz pelno zmarszczek na czole, skora zniszczona solarium, więc dalabym jej spokojnie 30 lat. Ja z kolei nie mam zmarszczek jeszcze, nigdy sie nie opalalam i wydaje mi sie, ze mlodziej od niej wyglądam.

Gość gość
wg mnie największe zmiany sa właśnie miedzy 20 ,a 30 rokiem zycia, miedzy 40 ,a 50 czesto sie zacierają, potem znowu widać różnicę dość dużą koło 60-tki ,a potem 70, 80 lat to juz ciezko odroznic nie raz

Gość gość
Ja kiedyś usłyszałam pod swoim adresem, gdy szłam z wózkiem ulicą : -"i tak to jest teraz - dzieci mają dzieci". Uśmiechnęłam się promiennie do tego małżeństwa, a oni trochę zmieszani : - "to nie twoje dziecko, prawda?" - "moje, moje, a ja nie dziecko, mam 26lat i właśnie w tym roku skończyłam studia." :) A swoją drogą... skąd wiadomo jak ma wyglądać kobieta 30 letnia, może właśnie tak, jak większości się wydaje, że wygląda 20 letnia.