Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój 16letni syn ogląda bajki dla dzieci

Polecane posty

Gość gość

Wszystko zaczęło się od tego kiedy miał iść do kiosku po gazetkę dla 6-letniej kuzynki. Siostra męża była u nas w odwiedzinach a mała nie miała sie czym bawić i sie nudziła. Nie pamietam jak ta gazetka sie nazywała ale bylo coś z Peppa, nie wiem. Kiedy oni pojechali okazało się, ze zapomnieli tej gazetki. Gazetka była z płytą z bajkami na DVD. Po jakiejś godzine pukam do młodego a on ogląda te bajki :o. Pózniej przylapalam go kilka razy jak oglądał juz u siebie na komputerze. Nawet ma strony zapisane na komputerze z tymi bajkami. Jest mi wstyd za niego bo inne chłopaki to w piłkę grają, interesują sie samochodami a on co? Bajki :o. Czy jest coś z nim nie tak? Proszę o poradę. Miał ktoś kiedyś taką sytuację?

Gość Sękaty1944
Na bajki nigdy nie jest się za starym.:classic_cool: Mam 70 lat, a moja żona 90 i wspólnie oglądamy różne bajki.:classic_cool:

Gość gość
Mój 40-letni facet ogląda anime. Na szczęście uważam, że nieszkodliwe hobby nie jest powodem do wstydu.

Gość gość
No ale nie wydaje się wam to takie infantylne? Anime to trochę więcej niż Peppa dla dzieci do 6lat. :(

Gość Adrian LPS
To jest normalne że twój 16 letni syn np jeżeli ogłada My Little Pony lub The Littlest Pet Shop. A jak będę mieć 16 lat to nie rozstanę się z bajkami i kreskówkami i zabawkami. p.s Mam 10 lat a po tym miesiącu kończę 11.

Gość KsioncChrabonszcz
Zrób mu kaszy, bo ja te bajki ogląda i czepie koniura, to musi mieć siłę.