Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość catheerine

Czy jest prawdopodobieństwo że zaszłam w ciąże? Bardzo prosze o pomoc!

Polecane posty

Gość catheerine

Mam 17 lat i 2 razy uprawialiśmy seks z chłopakiem . Raz z zabezpieczeniem a raz bez. I tego najbardziej sie obawiam. Miałam wówczas dni płodne. Wyglądało to tak że robiliśmy to maksymalnie 2 minuty, ponieważ on sie przestraszył i wyszedł ze mnie. Nie miał wytrysku. Miesiączka spóźnia mi sie już 6 dzień, ale w moim przypadku to dość normalne, ale i tak sie obawiam. Dodam jeszcze że od 4 lat choruje na anoreksje bulimiczną, moja waga jest dosc niska (44,45 kg / 163 cm ) przeczyszczam sie i wymiotuje, może to ma wpływ na spóźniony okres? Nawet w jednym miesięcu jeszcze zanim współżyliśmy, miesiączka wogóle sie nie pojawiła, ale nadal mimo wszystko się boję. Zatem czy po 2 minutowym stosunku bez zabezpieczenia i wytrysku moge być w ciąży?

Gość gość
jeśli na to chorujesz to powinnaś się spodziewać całkowitego zaniku miesiączki. Może to jest właśnie ten moment.

Gość gość
jeżeli w tym drugim razie w jego preejakulacie zostały plemniki z pierwszego razu (tego z zabezpieczeniem) to istnieje ryzyko ciąży. ** skąd wiesz, że miałaś dni płodne?

Gość catheerine
ponieważ przez ostatnie 2 miesiące miesiączki było w miare regularne i mniej więcej dni płodne obliczyłąm

Gość gość
dni płodne się obserwuje a nie oblicza (i to jeszcze na podstawie dwóch miesięcy) więc równie dobrze mogły to być niepłodne

Gość catheerine
w każdym razie w ciąży raczej być nie powinnam?

Gość gość
zabezpieczenie nie wyklucza ciąży . Myślę że anoreksja również.

Gość gość
powinnaś to ty chyba być teraz na egzaminie gimnazjalnym czyż nie?

Gość catheerine
jestem w liceum

Gość gość
Nie pytaj PO a zabezpieczaj przed !

Gość gość
to pomyśl może lepiej w takim razie o maturze na razie a nie seksie boś gówniara jeszcze

Gość gość
jak chorujesz na bulimie to mozesz wogole przestac miesiaczkowac a i z płodnoscia moga byc problemy nie znam zadnej kobiety która zaszla w ciaze przez tzw prejakulat! to szansa jak trafic 6 w toto lotka

Gość Malwinkainka
Nie wiesz czy jestes w ciąży? A masz jakieś objawy? Wszystkie wymienione są tutaj http://dumnamama.pl/objawy-ciazy/ ale jeśli chcesz to opisz je tutaj szerzej. Tez kiedyś miałam objawy ale w ciązy nie byłam... Najlepiej zrobić test albo iść do lekarza jednak :(