Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja córka marnuje sobie życie przy chorym chłopaku egoiście!

Polecane posty

Gość gość

Chłopak mojej córki choruje na raka. Nigdy jakoś nie byłam za tym związkiem ponieważ gdy córka zaczęła się z nim spotkać miała 17 lat, za to on 26 było to 3 lata temu. Od ponad roku ten chłopak choruje na raka. Córka się nim opiekuje i uwierzcie, że w tym nie ma nic romantycznego! To jest mycie upoconego ciała, sprzątanie wymiocin, decydowanie, kiedy podać morfinę, a kiedy może jeszcze pocierpieć z bólu, w ogóle zajmowanie się tak chorą osobą, pomaganie jej, przy okazji zajmowanie się mieszkaniem i innymi obowiązkami jest ciężkie szczególnie dla tak młodej dziewczyny. Rodzina tego chłopaka nawet go nie odwiedza. Współczuję mu i szkoda mi człowieka, ale córka nie powinna się nim zajmować i tracić swojego życia, młodości i energii bo co ona z tego ma? Ten chłopak może umrzeć. Najgorsze jest to, że on chce wziąć z nią ślub! Trochę to egoistyczne ponieważ on może umrzeć, a córka zostanie bardzo młodą wdową. Po co to? To i tak nic nie zmieni. Najgorsze jest to, że córka się od nas odwróciła i ona uznała, że jak jej chłopak przegra to przegrają to razem. Zastanawiam się dlaczego on jest takim egoistą i pozwala córce tak cierpieć przy nim.

Gość gość
lepiej się zastanów czemu ty jesteś taką egoistką a córce nie zawracaj d**y kiedy komuś pomaga...

Gość gość
Jeżeli ona go kocha, to nic nie poradzisz, lepiej to zaakceptuj,bo ci znienawidzi

Gość Ma cos czego Pani nie zrozum
''Rodzina tego chłopaka nawet go nie odwiedza. Współczuję mu i szkoda mi człowieka, ale córka nie powinna się nim zajmować i tracić swojego życia, młodości i energii bo co ona z tego ma? '' Ma cos, czego Pani nie zrozumie....

Gość booze co za dno
raczej ta córka marnuje sobie przy pani...

Gość gość
A co powinna go zostawić samego, żeby zdechł w swoich odchodach i z głodu?

Gość shes a creation of able hands
W rzeczywistości Ty jesteś egoistką, bo boisz się, że ten chłopak stanie się balastem nie tylko dla córki, ale i dla Ciebie oraz mężusia. Przyznaj się do tego przed sobą.

Gość dobry_facet_lat_30
PROWO 2/10

Gość gość
Myślę, że Twoje myślenie jest negatywne i niestosowne. Córka jest dorosłą kobietą i Ona ma prawo decydować o swoim życiu. Piszesz, że córka traci swoją młodość przy nim i nic z tego nie ma.....bardzo źle to odbierasz, wręcz przeciwnie córka opiekując się nim widzi i czuje sens życia. To bardzo ważny etap w jej życiu. Ja byłabym dumna z takiej córki. Z jej zachowania każdy powinien brać przykład. Powinnaś ją wspieraj, powiedzieć dobre słowo. Wiesz jak się kogoś mocno kocha, to się jest z nim, na zawsze, bez względu na sytuację. Mimo młodego wieku córka jest bardziej dojrzalsza od Ciebie - matki..szok!

Gość gość
matka tej dziewczyny ma racje... zawrocil mlodej dziewczynie w glowie egoista, wlasna rodzina sie nim nie zajmuje? Pewnie mial ja wczesniej w d***e... teraz jak chory, to miesza dziewczynie w glowie, bo darmowej opiekunki potrzebuje, zeby we wlasnych odchodach nie zdechnac... Wspolczuje twojej corce, za pare lat zrozumie jaka glupia byla... nigdy nie warto sie poswiecac dla zadnego faceta... oni nigdy tego nie robia. Mozna poswiecic sie dla dziecka, ale dla faceta, nigdy...

Gość gość
chciałabyś, gdybyś Ty zachorowała na raka, aby córka albo mąż cię zostawili samą sobie????

Gość gość
Wiadomo to, może facet był takim samym skureelem jak wszyscy, a ona jak to kobieta lituje się nad nim. W odwrotnej sytuacji pewnie on by ja zostawil

Gość shes a creation of able hands
Ja też się opiekowałem taką osobą i gwarantuję wam, że gdybyście Wy sami byli tak chorzy to byście ze łzami w oczach przepraszali za to co piszecie tu teraz i błagali o jakąkolwiek pomoc, a ból byłby nie do zniesienia i wszelki altruizm poszedłby się j*bać.

Gość gość
Ale córka chcę się zgodzić na ten ślub. Co jak co ale tego naprawdę nie pochwalam. Oby tylko w ciąży z nim nie była. Możecie mówić co chcecie ale ja się martwię o córkę i boję się, że ona sobie coś zrobi gdyby on umarł.

Gość gość
Szkoda dziewczyny dupsko musi mu obcierać :o

"nigdy nie warto sie poswiecac dla zadnego faceta... oni nigdy tego nie robia. Mozna poswiecic sie dla dziecka, ale dla faceta, nigdy..." xxxx jaki ty masz spaczony światopogląd, biedna kobieto :( współczuję, ale mam nadzieję, że już z nim nie jesteś!

Gość jaksiezaaabrac
jezeli córka jest tak interesowną k***a jak jej matka, pewnie sobie cwanie kalkuluje czy jak z nim się hajtnie a on zejdzie to co bedzie z tego miała :) pocieszyłam? za darmoszkę tej d**y mu nie podciera zobaczysz jeszcze bedziesz z niej dumna :)

Gość gość
Co jest fajnego w spaniu z osobą chorą??? :o

Gość gość
Ciekawe czy jeszcze się bzykają :D

Gość gość
może mu języczkiem dupkę wylizuje?

Gość gość
Rimming BUAHAHAHAHAHA!! :classic_cool:

Gość pelikanice głupie
przecież to jest PROW :)

Gość gość
widzicie prawiczki nawet z rakiem więcej dyma i używa

Gość gość
Powinna go kopnąć w zad, za sam fakt ze jest facetem i ze na pewno by się na nią sypiał jakby to ona bylamchora

Gość gość
Myślicie że on jest jeszcze zdolny by uprawiać z nią sex? :classic_cool:

Gość gość
jak lubią akcje z rimmingiem to co to za filozofia aby dupsko wystawił :D

Gość gość
Tylko żeby miał dupcie czystą i wydepilowaną :D

Gość gość
Ciekawe czy ona robi mu laskę??

Gość gość
Jej się nie brzydzi z nim sypiać???

Gość gość
Nawet nie chce mi się tego komentować... Powiem tylko jedno- obyś nigdy nie zachorowała i oby mąż od ciebie nie odszedł mówiąc że "przecież i tak umrzesz" więc on już woli iść układać sobie życie gdzie indziej niż cie wspierać.