Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobry_facet_lat_30

Mam 30 lat i szukam dziewczyny do max 22 lat

Polecane posty

Gość dobry_facet_lat_30

taką jeszcze można sobie wychować i nie jest zepsuta jak te co mają 25 lat i więcej.

Gość gość
szkoda że ty jesteś zepsuty....

Gość dobry_facet_lat_30
dlaczego tak uważasz ? szukam prawdziwej miłości, a takim 25 latkowm to tylko wyjścia do fryzjera i tipsy w głowach, a młodszą da sie oduczyć takiego zachowania.

Gość gość
uczyć to będziesz swoje dzieci a jeśli szukasz kobiety to może lepiej poszukaj partnerki... skoro trafiasz na takie przypadki to może w złych miejscach szukasz... a może twoja wymarzona na punkcie której Ci odbije będzie od ciebie starsza o kilka lat...

Gość dobry_facet_lat_30
no właśnie drugą sprawą jest to, że starsze kobiety mi sie w ogóle nie podobają mają zmarszczki i cellulit, a niektóre od 25 roku życia sie właśnie sypią ze względu na słabe geny :(

Gość gość
A 24 lata..!? Wcale mi w nie mam w głowie wyjść do fryzjera ani tipsow!nie generalizuj!

Gość gość
I nie sype sie do cholery!

Gość gość
czyli szukasz prawdziwej miłości na 3 lata bo 22 latka po 3 latach dostanie celulitu i zacznie się sypać... he he dobre... coś mi sie wydaje ze szukasz młodej naiwnej d**y do wybzykania a nie prawdziwej miłości...

Gość dobry_facet_lat_30
Ok nie mowie, że każda taka jest ale 95proc na pewno, wiec wolę poszukać sobie młodszej. Problem polega na tym, że nie bardzo chca się że mną spotykać. Mam wygląd, dobra prace, samochód (fiat panda), ale nie pasuje im, że mieszkam z mama, co w ty złego. Głupie gowniary!

Gość dobry_facet_lat_30
ja raczej preferuje sex dopiero po ślubie, a nie w głowie mi bzykanie. Poprostu bym chciał abyśmy sie dobrze do siebie dopasowali 24 latka też oczywiście może być młodziutka i fajna z charakteru.

Gość gość
to w tym złego ze mamisynek jesteś i żadna nie chce nianczyc syneczka mamusi tylko szuka prawdziwego faceta

Gość dobry_facet_lat_30
jestem prawdziwym facetem.

Gość gość
Sam ru\chacz po 10 związkach, dzi\wkarz, po\rnofil co ma na kompie sporą kolekcję po\rnoli i codziennie wali \konia przed kompem, takie kompletne gó\wno, takie zero, ale on SZUKA MAX 22 LETNIEJ DZIEWICY HAHA żałosny odrażający typ. Morda już stara, zakola, brzuch piwny, zmarszczki na ryju, z ryja mu śmierdzi, ale on musi mieć max 22 latkę hahaha tylko co ty śmierdzielu masz do zaoferowania? Jedyna ciężka praca jaką wykonujesz to walenie \konia przed kompem. Spójrz w lustro c\welu na swój ryj jak ty wyglądasz typowy świński Polaczek z żabią mordą ale wymagania jak książę. Jakbyś sam wyglądał jak młody antonio banderas to możesz sobie szukać księżniczki, ale pewnie masz ryja jak dawn a wymagania z kosmosu.

Gość dobry_facet_lat_30
a skąd to niby wiesz ? jestem przystojny i młodo wyglądam tak dla twej informacji.

Gość gość
koleś 30 lat, samotny, więc pewnie trzepie ku\tasa pod po\rnusy aż ma odciski na łapach, ale on szuka 22 letniej DZIEWICY, sam ogląda po\rnusy aż mu się uszy trzęsą, ale jego dziewczyna koniecznie musi być niezepsuta dziewica. Tylko czemu walisz \konia pod zepsute ku\\rwy z po\rnoli co?

Gość dobry_facet_lat_30
wcale tego nie robie.

Gość gość
spójrz w lustro, może i młodo wyglądasz ale masz ryj jak typowy polaczek , żabia morda, gdzie ty do antonio banderasa, nie osmieszaj sie ćwoku...

Gość dobry_facet_lat_30
nie mam żabiej mordy napewno banderasem nie jestem, ale brzydalem na 100% też nie i nie mam zmarszczek brzucha czy innych rzeczy jestem zadbany.

Gość oldgamingfart
Mam 33 i szukam młodej dziewczyny! Dzwońcie do mnie laski pod 897671982

Gość dobry_facet_lat_30
w ogóle widać jakie chamskie tu dziewczyny są na tym forum i dlatego takich bym napewno nie chciał.

Gość dobry_facet_lat_30
nigdy nie znajde porządnej dziewczyny bo takich już jest coraz mniej.

Gość gość
za stary jesteś :D i wychować to sobie możesz psa wymoczku