Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katarzyna1994

Jesli mam długie włosy, to jestem chłopczycą, czy nie?

Polecane posty

No bo od dziecka wolałam sie kumplowac z chłopcami, mam raczej męskie zainteresowania. ale te długie włosy - strasznie niechłopięce. I sposób ubierania tez nie.Owszem, jestem wysoka i mam niski głos, ale chyba nadal kobiecy. To jestem w takim razie chłopczyca, czy nie? :( // // // // // //

Gość yasyr
czy zakładasz krótkie spodnie na rajstopy a może przypinasz żabkami pończochy do krótkich spodni ?

"czy zakładasz krótkie spodnie na rajstopy " Takie dżinsowe szorty zdaza sie, ale męskich krótkich spodenek nie nosze. Szukałam zdjęcia w internecie aby to zilustrować, ale nie ma odpowiedniego, bo wszystkie modelki na zdjęciach sa do mnie nie podobne :P

Gość gość
Po ch*j szukasz jakiś fotek w necie, wrzuć swoją :classic_cool:

Gość gość
metalowa a masz wasik nad gorna warga i owlosione nogi? Jesli tak to graba - jestes chlopczyca i mozesz sie po jajcach drapac i szczac w rozkroku na stojaco!

"metalowa a masz wasik nad gorna warga i owlosione nogi? Jesli tak to graba - jestes chlopczyca i mozesz sie po jajcach drapac i szczac w rozkroku na stojaco!" Możesz mi powiedziec po cholere piszesz takie chamskie bzdety? Jak to sie w ogóle ma do tego co napisałam? wiesz co to w ogóle jest chłopczyca? Nie, twoja wasata gruba matka z owłosionymi nogami, to nie chłopczyca, to babochłop,albo oblesny babsztyl. "Po ch*j szukasz jakiś fotek w necie, wrzuć swoją" Nigdy, nawet konta na fb nie mam :classic_cool:

Gość gość
audrey miała krótkie włosy i nie była chłopczycą, więc to nie o to chodzi