Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oldgamingfart

Tatuaże to wieś największa!

Polecane posty

Gość oldgamingfart

I patologia! Trutnie z budowy i produkcji je mają i karły! Babsztyle szukają trutnia pracowitego z dużym penisem! Dziewczyna chce kochać, a kobieta chce pieniędzy! Bachorom się pogarsza ciągle życie!

Gość gość
Rowniez nie lubie tatuaży

Gość gość
nie rozumiem o co chodzi w tym temacie.

Gość gość
Ja mam tatuaż na lopatce,maly i zgrabny:-) lubie go,jak chce to zakryje jak nie to nie, wiec mi sie nie nudzi.

Gość gość
Glupia moda by samemu sie oszpecic .

Gość gość
osobiście nie przeszkadza mi,że ktoś ma tatuaże. Jestem osobą tolerancyjną!sama ich nie będę mieć bo nie są w moim stylu.

Gość gość
najlepsi sa ci którzy bez względu na pogodę obnażają wytatuwane miejsca,czyli świadczy to tylko i wyłącznie o tymże tatuaże zrobili nie dla siebie a dla szpanu

i akurat ty wiesz czy ktoś ma krótki rękaw bo "obnaża tatuaż" czy po prostu nie wziął kurtki z samochodu.

Gość gość
widziałam gościa w tajlandii, na basenie,oczywiście polak cały "podkoszulek" z krótkim rekawkiem + noga facet , kawał masy mnie się osobiście nie podoba, ale jego sprawa

Gość poli31
ja mam tatuaż na całej ręce to co mam latem chodzić w długim rękawie żeby go czasem nie było widać bo jakiś idiota pomyśli że się ''obnażam'' specjalnie żeby było widac tatuaż

Gość gość
coś ci powiem albo udajesz albo dobrze wiesz o czym mówię,jest takiego plebsu cała masa,troszkę cieplej i juz golizna na wierzchu byle pokazac tatuaż,bo akurat tak się dziwn ie składa zę tylko gośc z tatuażem jest na letniaka,ale to tylko w Pl za granicą jest inaczej jak ze wszystkim z resztą.W buraczanym kraju nie ma co wymagać klasy czy czegos w tym rodzaju,amen

Gość gość
moorland już sie produkuje jakie to piękne są te jej tatuaże:D

Gość gość
znam dużo osob które potatuowało sie jak głupi a teraz zasłaniają tatuaże by nikt nie widział, to po chooya sie tatuowaliście jak tak zakrywacie ubraniem?:D

taa byłaś za granicą ha ha w anglii widzialem jak gość miał całe ręce wytatuowane i siedział na kasie w krótkim rękawie

Gość gość
dla ciebie piękne, jak widzisz dla większości ludzi to patola i powinnaś sie schować ze swoimi prymitywnymi obrazkami

Gość poli31
dla ludzi to ostatnio wszystko jest patologią...masz tatuaż,,,urodziłas dziecko przed 25 rokiem zycia...dałas dziecku na imię nikola...nie chcesz dzieci z wlasnego wyboru itp.to patologia...więc opinie takich ludzi mam głęboko w doopie

Gość poli31
ostanio nawet wyczytałam na forum ,że malżeństwa mieszkające z rodzicami to też patologia więc sorry ale o czym z takimi debilami będę rozmawiać?

Gość Klaudia95
Mam na imię Nikola, moja córka to Amanda, uwielbiam tatuaże i mam takie: delfin na łydce, tribal w dole pleców, motylki na kostce, tygrys wychodzący z ramienia, napis na przedramieniu: Carpe diem, bo ten cytat wiele dla mnie znaczy. Aha: mój chłopak ma na imię Bogdan.

prawda jest taka, że jeżeli ktoś ktoś jest gotowy wystawić opinię tylko na podstawie jednej, neutralnej cechy która mu się nie podoba to sam jest ograniczony i nie ma powodu się nim przejmować.