Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antywykop

Co się zmeni po tym jak nasz Papież zostanie świętym

Polecane posty

Gość antywykop

Mam złą wiadomość dla tej mendy - Michała Białka i reszty tej chołoty z Wykopu. Po tym jak nasz Ojciec Święty zostanie Świętym skończy się obrażanie Papieża w internecie, ciekawe co zrobią z wami współwięźniowie jak się dowiedzą za co siedzicie!

Gość gość
będzie gorzej, bo ten człowiek nie zasłużył na miano świętego. Nikogo nie uratował, nikomu osobiście nie pomógł, nikim się nieinteresował. Wspierał kłamców, namawiał do przewrotu, żartował z rzeczy świętych.

Gość gość
Mi pomógł i to bardzo.:)

Gość gość
Jak to co? Nasz kraj czeka wtedy dobrobyt, Polacy nie będą musieli pracować, bo kasa będzie spadać z nieba i wszystkim będzie się żyło dostatnio i szczęśliwie, a inne narody będą się z nami liczyć :)

Gość antywykop
Papież szniszczył zbrodniczy system jakim był komunizm, przyczynił się też do zniknięcia lewackich ruchów w ameryce łacińskiej. Mało?!

Gość gość
Jaki nasz? No sorry, papieżem był czyli zwierzchnikiem katolików, nie wszyscy w Polsce to katolicy. a odp powyżej niestety poniżej poziomu żeby dyskutować. :) Zmieni się, będziecie mieli jednego więcej na ołtarzach

Gość gość
Zniszczył komunizm :) większych bredni nie słyszałem, siedział sobie w cieplutkim watykanie, coś tam pogadał i komuniści się go wystraszyli i sobie poszli ;)