Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak myślicie? Do jakich dziewczyn podchodzą faceci?

Polecane posty

Gość gość

Do ładnych w myśl zasady "co ja będę do brzydkiej podchodził" Czy do przeciętnych w myśl zasady "u ładnych nie mam szans, a do brzydkich nie mam zamiaru".

Gość gość
Do takich u których w ich mniemaniu mogliby mieć szanse, oczywiście każdy myśli, że jest alvaro, więc nie dotyczy brzydkich kobiet.

Gość gość
do ładnych kiedy chcą się pobawić, do ciekawych gdy chcą się związać lub zaprzyjaźnić. A niektórzy tylko do ładnych być może ze szkodą dla siebie.

Gość Twój_Facet
Dziewczyno, właśnie rozgryzłaś mechanizm działania naszej podświadomości!

Gość gość
Czyli na 100% do brzydkich i przeciętnych nie?

Gość gość
A czy Ty podchodziłabyś do brzydkich facetów?

Gość gość
Ale co to znaczy ciekawych? Ja pytam o wygląd. Jak facet podchodzi do dziewczyny to widzi tylko jej wygląd, a nie środek -.-

Gość gość
Po prostu słyszałam, że jak dziewczyna ma powodzenie to bardziej jest przeciętna, bo faceci się boją do ładnych podchodzić i ładne nigdy nie mają powodzenia.

Gość gość
Ech. Okay, dzięki za odpowiedź :(

Gość gość
Największe powodzenie mają średnie. Skrajności- najpiękniejsze i najbrzydsze- mają najmniejsze :P

Gość Rafałek__
Dzisiaj widziałem zjawiskową dziewczynę: długie blond włosy, ładna buzia, talia osy, długie nogi... Było to na stacji metra. I ona szła w moim kierunku. Ja w ten czas stałem i spojrzałem jej głęboko w oczy i tak patrzyłem długo. A ona jakby mnie nie dostrzegała. Patrzyła na mnie tak, jakbym był przezroczysty. Gdy była już bardzo blisko, chciałem do niej zagadać. Ja stałem oparty o tablicę informacyjna z mapą Warszawy, ona obróciła się w stronę tej tablicy i patrzyła. Moim zdaniem udawała, że czegoś na niej szuka. Stała bardzo blisko niej. Ja zląkłem się i nic nie powiedziałem do niej, nie zaczepiłem jej. A byłem o krok od tego. I ona (prawdopodobnie rozczarowana moją biernością) odeszła w drugą stronę. Oddaliła się i gdy zatrzymała się, skrzyżowała w taki typowy dla kobiet sposób nogi. Tak skrzyżowane nogi wzmacniają talię i podkreślają pośladki. Wsiadła do innego wagony. a ja do końca dni nie mogłem przestać o niej myśleć.

Gość gość
O ktorej to bylo godzinie? Bo ja dzisiaj tez czytalam na stacji metra mape Warszawy. I tez mam dlugie blond wlosy, calkiem ladna buzie i ladna figure. Moze to ja ;D metro centrum

Gość Rafałek__
Wilanowska ;-(

Gość oldgamingfart 666 997
Tylk piękne i młode, bo są jeszcze naiwne i głupie i szkolne g***o mają w głowach!

Gość oldgamingfart 666 997
Młode dziada starego na dyskotece szukają! Tąkiego średnio starego! Ich jest pełno i cały czas nowe!

Gość menszczyzna z klasom
podchodzę tylko do pijanych. U trzeźwych nie mam szans :classic_cool:

Gość gość
Jestem ładna więc będę mówiła za siebie. Faceci podchodzą do mnie często i wydaje mi się że po prostu próbują na zasadzie uda się albo się nie uda. Im facet przystojniejszy tym więcej samokrytyki niestety. Najprzystojniejszych zawsze poznawałam w sieci Najmniej przystojni zawsze podrywali mnie pod wpływem, podczas gdy na chwilę zostałam sama np. na imprezie Jeśli facet nie jest przystojny to nie przejmuje się tą kwestią ale mimo to w kwestii wyboru partnerki kieruje się jej wyglądem-takie życie. A wygląd to jest to co liczy się na pierwszy rzut. I nikt nie jest doskonały ale w oczach tej jednej osoby będzie tak postrzegany z wzajemnością od tej pierwszej chwili właśnie.

Gość gość
a bardzo patrzysz na wyglad?

Gość gość
Do 00:00 czyli nie jest ze mną najgorzej jeśli mam powodzenie?

Gość gość
Tak ja ma ten fetysz że zawsze bardzo zwracałam uwagę na wygląd właśnie. Nawet zawód sobie taki wybrałam, że zależy mi na tym jak wyglądają inni:)

Gość gość
Jak tak patrzę na ulicę to nie widzę brzydkich ani kobiet ani mężczyzn. Chyba brzydcy ludzie się już nie rodzą .

Gość gość
a jaki to zawod?

Gość gość
stylista Pracuję przy serialach i eventach różnych

Gość gość
ile miesiecznie zarabiasz?

jeszcze należy dodać - do takich które wyglądają (według nich) jakby chciały zostać poderwane.

Gość prawdziwe odpowiedzi
UWAGA! Mam odpowiedź! DO SZCZĘŚLIWYCH!!!!!

Gość gość
Czyli trzeba łazić jak smutas, żeby nie zaczepiali ; p