Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet mnie zdradza wczoraj sie dowiedzialam

Polecane posty

Gość gość

Ze chodzi do burdeli albo umawia się z jakimiś d******* z netu... Wcześniej też miałam tego sygnały ale sobie to tłumaczyłam jakimiś zabiegami okoliczności itd a teraz już wiem napewno :(

Gość gość
Taki mam zamiar go pogonić... Ale ciężko powiedzieć mówi się trudno bo to 4 lata razem...jeszcze mam nadzieję że mnie nie zarazil czymś... A skąd wiem? W jego telefonie jest pełno kontaktow do dziwek wiem że to nie kolezanki bo są podpisane w stylu -Monia oral :( i on mówił że mnie kocha... Ze też wcześniej nie przegladnelam tego telefonu, stary k****arz...nie wiadomo czy nawet jestem zdrowa przez niego

Gość gość
Zresztą już wcześniej miałam pewne sygnały ale jakoś to sobie tłumaczyłam... Ale tego nie można już wytłumaczyć... Strasznie mi przykro bo go jeszcze kocham,nie przestaje się kochać z dnia na dzien

Gość gość
To nie jest prowo choć może i tak brzmi...też się zdziwiłam ze tak wpisał i się nie bał ze mu zajrzę do telefonu widocznie dlatego że nigdy mu go nie przegladalam

Gość gość
Jesli to nie prowo to na co czekasz odejdz jesli mieszkacie razem a to jego mieszkanie to pakuj sie. Jesli twoje to spakuj jego menele i postaw przed drzwiami z kartka wypiertalaj z mojego zycia k****aszu!!!!! Nie czekaj c***j wie na co tylko odejdz jak najszybciej!

Gość gość
Współczuję Ci bardzo bo wiem co przeżywasz:(Kiedyś związałam się z takim szmaciarzem nie wiedząc o tym.Zmarnowałam kawał swojego życia.Kopnij go w du.ę!

Gość cukiereczekkkk
zabiłabym :D

Gość gość
Napewno z nim zerwe, mimo że jeszcze z nim o tym nawet nie rozmawiałam... Nie wiem ile razy mnie zdradził ,ale teraz podejrzewam że wiele razy. Wcześniej już nakrylam go na jakimś pisaniu z innymi kobietami ale on tłumaczył że to tak dla żartu robi, a ja mu chciałam wierzyć więc nawet nie chciałam zaglądać do telefonu może dlatego że czego oczy nie widzą tego sercu nie żal jak to się mówi... A teraz to już prawie pewne ze chodził lub chodzi na jakieś dzieki skoro ma tak wpisane ich telefony... Z kim ja się zadalam w ogóle? I to jeszcze jest starszy 10 lat i wiele osób się dziwi co ja z nim w ogóle robię że powinnam być z kimś mlodszym

Gość gość
Poza tym swoją była zradzal że mną ale o tym też się dowiedzialam dużo później jak już byliśmy razem z pól roku... Mogłam mieć kilku normalnych chłopaków przez ten czas ,w moim wieku , teraz żałuję że tyle czasu zmarnowalam przy nim

Gość gość
to sie czesto zdarza no na spokojnie :) www.youtube.com/watch?v=fM3i2-hdbiQ

Gość gość
Odetnij mu k****a.

Gość gość
a tak poza temetem to dobrze ci z nim jak w łózku tak w zyciu ??? bo wiesz inny nie bedzie swiety :) a jak bedzie to bedziesz zaniedbywana w łózku

Gość gość
nie badz smieszna nie kazdy jest idiotą by miec - telefony kochanek w telefonie miec otwarty dostep do danych w telefonie ale jest przyznam wielu idiotów :)

Gość gość
mozna miec telefon na dwie karty , albo samą kartę ktorą sie wkłada jak jest potrzeba , kobiety w wiekszosci te zdradzane są tepe nie połapia sie w tym :)