Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak najlepiej przeprosić dziewczynę po takiej akcji?

Polecane posty

Gość gość

trochę mnie poniosły nerwy, spotykaliśmy się bardzo krótko, bardzo mi się podobała ale nie mogłem zapomnieć o byłej.. zachowałem się jak debil bo ona nic złego nie zrobiła, chyba sie we mnie zakochała a ja ją obraziłem. Zawsze po jakiejś kłótni wszystko się łagodziło ale teraz wiem, że ona się nie odezwie, nie wiem nawet czy będzie chciała ze mną rozmawiać. Co zrobić?

Gość gość
Jesli wciąż myslisz o byłej, to zostań tę w spokoju.

Gość gość
Daruj sobie. Ona najprawdopodobniej ma już w d***e Twoje przeprosiny. Przerabiam to aktualnie i właśnie takie mam odczucia...

Gość gość
ale mam wyrzuty sumienia, wiem że źle zrobiłem. Chciałbym jej jakoś to powiedzieć.

Gość gość
Juz jej więcej nie mieszaj w glowie.

Gość gość
Ona teraz zapewne jest nieźle wkurwiona, więc przeprosiny w takim momencie jedynie mogą pogorszyć sytuację. Jeśli już koniecznie musisz przepraszać, to poczekaj trochę, aż emocje opadną... Choć właściwie cały czas piszę z mojego punktu widzenia, może inne baby mają inaczej :p

Gość gość
daj je spokoj ,lepiej zebys juz jej nie przepraszal bo za chwile i tak zrobisz to samo :(

Gość gość
Skoro myslisz o bylej to czemu kolejnej juz macisz w glowie Zostaw ja w spokoju Nie mozna tak oszukiwac Chcialbys zeby jakas dziewczyna sie z toba spotykala a po pewnym czasie bys uslyszal od niej, sory ale mysle o bylym..