Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Nawiązywanie znajomości, jakich błędów nie popełniać?

Polecane posty

Gość gość

Mam w maju jechać na studencki wyjazd, może tam poznam nowych ludzi. Od dziecka mam problemy z nawiązywanie znajomości, w gimnazjum zaczeły sie poważne awantury w rodzinie, matka zachorowała a gdy już przeszłam najgorszą burze wyszło, że mam depresję i nerwicę. Brałam jakiś czas leki, ale nie było mnie stać na prywatne wizyty(jedna wizyta 120zł), a normalnie kolejki są długie i nie miał kto mnie kontrolować z lekami więc je odrzuciłam. Miałam iśc na terapię rodzinna, ale rodzina ma mnie w d***e. Obecnie zmagam się z migrenami, bywam upierdliwa i jestem tego świadoma. Ogólnie staram się być miła, nie wiem jednak na co uważać nawiązując nowe znajomości. Ogólnie jestem osobą dziwną, śmieję się w nieodpowiednim momencie(np. sama do siebie, to raczej objaw mojej nerwowości i życia w swoim świecie) chociaż się staram. Bywam milcząca, smutna. Jak pomimo tych zachować nawiązać przyjaźń? Jestem podłamana i boje się tego wyjazdu. Od mojej grupy jestem w 100% odsunięta, cały czas próbuję zacząć normalnie żyć ale zawsze coś sknocę. Ludzie zwyczajnie widzą, że jest ze mną cos nie halo :(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować