Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Matka skatowała własną córkę a internauci to popierają Nie rozumiem świata

Polecane posty

Gość gość

Natknęłam się na filmik gdzie matka brutalnie skatowała swoją córkę. Film to jedno. Brutalny i zwierzęcy. Ale komentarze internautów to dla mnie dopiero zagwostka! Jak można pisac, że ta matka dobrze zrobiła. Popiera ją zdecydowana większośc ludzi. Czy tylko dla mnie bicie dzieci jest oznaką słabości? Nie wyobrażam sobie żeby mnie chociaż rodzice popchnęli. Straciłabym do nich cały szacunek a ta głupia psycholka katuje tę dziewczynkę!

Gość gość
Oczywiscie link uznawany za spam:(

Gość forum dyskusyjne
matka ma prawo bic swoje dziecko i nic ci do tego 🖐️

Gość gość
dawaj link do filmu a nie

Gość gość
Mała wstawiła głupie zdjęcia do sieci to matka wstawiła jeszcze głupszy filmik. Super przykład. Upokorzenie po całości. Sprawa głośna i teraz z małej wszyscy będa się śmiać, co jak za kilka lat gdy będzie dorosła na ten filmik który będzie krążył po sieci natknie sie jej chłopak? Co on sobie o tej rodzinie pomyśli? Nie popieram bicia, bo sama zostałam skatowana przez ojca(to co jest na tym filmiku to absolutnie nic, mnie ojciec zbił do nieprzytomnosci na goła d**e i walił głowa o kaloryfer). Uważam, że jak rodzic jest w porzadku i umie wychować dziecko to dzieciak nie wpadnie nigdy na tak głupi pomysł. Ja np. wiedziałam, że nie wolno mi pic****alić bez bicia. Bicie to tresura i uraz do końca życia. Ojciec mnie zbił, za to co było kłamstwem, wystarczyło porozmawiać zamiast słuchać głupich plotek.