Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja matka i mój brat,nie mam do nich siły.

Polecane posty

Gość gość

Brat ma prawie 30 lat i nie pracuje,nigdy nie pracował.Wynajmuje mieszkanie,które opłaca moja matka i oczywiście daje mu na życie,do tego kupuje ciuchy(wszystko firmowe).Wiem,że to brzmi jak prowokacja,ale niestety nią nie jest(moja mama ma spore dochody).W poprzednim miesiącu wydała na niego prawie 4 tysiące i ciągle narzeka na niego,że on się nie chce usamodzielnić.Trudno,żeby mu się chciało,skoro matka tak rzuca kasą.A mi na niego ciągle narzeka,że on się do roboty nie chce wziąć.Mam jej czasami ochotę powiedzieć,że jest głupia jak but.W tym tygodniu brat przeszedł samego siebie,bo wprowadziła się do niego dziewczyna,która...też nie pracuje!!! Powiedziałam matce,że życzę jej powodzenia w utrzymywaniu kolejnego pasożyta,a jak dziewczyna sprytna,to niedługo pewne będzie ich troje.Szlag mnie trafia.

Gość gość
to Ty nie potrafisz matce ppwiedziec wprost? piszac tutaj zachowujesz sie jak swoja mamusia.

Gość gość
Mówię matce wprost już sto razy,ale ona dalej swoje

Gość gość
może twoja matka to jego dziewczyna..

Gość gość
,,piszac tutaj zachowujesz sie jak swoja mamusia'',Boże co za bzdura. Potrzebuję konkretnej rady jak z nią gadać

Gość gość
idz do psychologa i mu o tym powiedz

Gość Było miło
Interesujące o czym piszesz! Ciekawe skąd matka ma taką kasę że stać ją na taką rozrzutność? .Nawet dobrze sytuowani nie szastają kasą, tylko zatrudniają swoje dzieci żeby powiększyć interes.Skoro ma kasę niech daje.Pójdzie po rozum do głowy jak rozpieprzy całą kasę!

Gość gość
ciężko na tym forum założyć temat,bo tylko niepotrzebne i głupie komentarze. Czy to ważne skąd matka ma kasę? Ma i już,nie w tym problem

Gość Ale to już było
Gdyby zarobiła pieniądze uczciwie nie szastałaby forsą na wszystkie strony! Niech wydaje to jej sprawa.ŁATWO PRZYSZŁO, ŁATWO POSZŁO!

Gość gość
Oczywiście nie zarabia uczciwe,ma te pieniądze z napadu na bank. Problemem jest dla mnie to,że matka utrzymuje dorosłego syna-nieroba,a wy się interesujecie dochodami.Boże co za ludzie

Gość gość
No niestety to takie forum że tylko tępe temat o gołych d****h znajdują czytelnikow

Gość Jakie to przykre
Matka jest osobą dorosłą i dziwi mnie ze nie myśli logicznie?.Z czasem pieniądze się skończą, nawet jeśli wygrała w Totka:D i co wtedy będzie? Skoro utrzymuje brata, to Ciebie tez powinna.

Gość gość
Wynika z tego ze matka ma coś z garem! Powinnaś ją ubezwłasnowolnić i po problemie..Tak sądzę!