Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polscy faceci po 30stce to już stare capy. Wyglądają jak dziady kalwaryjskie

Polecane posty

Gość gość

:D Tylko frajerka z takim jest :D podwojne podgardle, zarosniety brzuch jak betoniara, szerokie biodra, byczy otłuszczony kark :D

Gość gość
Popieram cię autorko/autorze masz 100000% racje :)

Gość gość
i dooopa jak zapadnięta półka :D

Gość gość
A ja mam 29 lat i wyglądam tak młodo że ludzie czasami nawet 20 mi nie dają. Może być?

Gość gość
Jak ktoś się tak zapuścił to już jego problem. Jeżeli facet o siebie dba, zarabia chociaż średnią krajową i nie jest brzydalem to może roochać 20-tki. Tym bardziej, że konkurencja najczęściej jest bardzo mizerna :)

Gość gość
a ja mam po 40 i takich 20 latków podnoszę po sztuce w jednej łapie ... a jak nóżkami śmiesznie dyndają w powietrzu :D

Gość gość
Co z tego, ze są wyjątki skoro 90 % polskich 30-40 latkow to wstretne polaczki ? Sylwetka ogra, ryj karalucha a mozg ? mieszkanka księdza, alfonsa i alkoholika :O

Gość gość
Co zrobić, nic nie może wiecznie trwać. Trzeba się cieszyć z młodości i dobrej formy póki jeszcze są.

Gość gość
:D dobrze gadasz...ale jak zaznaczyłaś...są wyjątki :D

Gość gość
To prawda. Współczuję polskim kobietom. Albo niedojrzali młodzieńcy, albo zapuszczone tłuściochy

Gość gość
dajcie spokój, mój po 30, jestem 5 lat młodsza a on wygląda lepiej ode mnie:D Szczupły, zawsze upachniony, zarost zadbany i pracuje fizycznie - co uważam że jest dodatkowym wyzwaniem w tym że tak świetnie wygląda:P Łatwo jest być "ładniutkim" facetowi po 30 który rąk używa w pracy gtylko do przekładania papierków z miejsca na miejsce - jestem dumna z mojego faceta :]

Gość gość
Do 17:55 To trafił się tobie szczęściaro wyjątek właśnie:-)

Gość gość
Z drugiej strony jak facet po 30 dobrze wygląda to prawdopodobnie albo ma dobre geny albo o siebie dba i jeszcze długo będzie wygladał dobrze. Z młodymi nie wiadomo czy wyjdzie z niego knur czy przystojniak

Gość a ja mam 3 dychy
pracuje w biurze, pakuje na silce i mam szeroki kark, bo tego chcialem. zawsze marzylem zeby byc koksem i nim zostalem.

Gość a ja mam 3 dychy
aha i sram białkiem

Gość gość
do autorki tematu. dlaczego wrzucasz wszystkich do jednego wora? czy odpowiedzią na to jest twoje rozgoryczenie bo sam jesteś po trzydziestce i nie potrafisz znaleźć faceta a tym bardziej go przy sobie zatrzymać, choćby i był starym capem?

Gość Taki_jeden_964
Ja jestem po 30-ce i jestem przystojny i zadbany. :)

Gość gość
mam 30 lat. Czasmai zaczepiają mnie rówieśniy myślący, ze mam dużo mniej, bekę mam, ale przeraża mnie to, ze to takie stare dziady, ja nie wiem ale tacy tatuśkowaci i okropni, jakby mieli po 50 lat niektórzy