Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy z dietą 1200 1500kcal plus rower stacjonarny mozna schudnac

Polecane posty

Gość gość

podacie mi swoje efekty? ale na raczej lżejszym obciążeniu. od innych ćwiczeń bolą mnie kolana,miałam orbitreka ale się popsuł i zajmował dużo miejsca.

Gość gość
Mogę ci polecić steper. Zajmuje mniej miejsca i w razie czego można go schować do szafy ale rower też może być. Ja od stycznia jestem na diecie około 1300-1500 kcal. Nie liczę dokładnie bo to nie ma sensu się tak katować. Grunt to regularne posiłki co około 3-4 godziny. Od rana do wieczora wychodzi około 5-6 posiłków, w tym dwa dość spore i sycące (śniadanie i obiad). Jak uważasz na to co jesz to nie jesteś w stanie przekroczyć tej granicy. Trzeba odrzucić słodycze, słone i tłuste przekąski, fast foody. Należy postawić na warzywa i pełnoziarniste produkty zbożowe. Nastaw się na dłuższą walkę z kilogramami i przede wszystkim na codzienne ćwiczenia minimum 45 min. W takim trybie możesz liczyć na niecały kilogram tygodniowo. Ja w pierwszym tygodniu diety schudłam 3 kg potem to już około 0,8. Od początku roku zrzuciłam 15 kg i mam zamiar zrzucić jeszcze 10 więc liczę, że to potrwa do końca lipca. Najważniejsze też żeby po diecie nie rzucać się na jedzenie jakby się wcześniej nigdy nie jadło i nie zaniechać ćwiczeń.

Gość gość
niestety od steppera bolą mnie tak,że na drugi dzień nie mogę chodzić-nie wiem dlaczego tak jest jak wykonuję ćwiczenia na nogi-a o nie mi chodzi głównie,bo mam cellulit i żylaki, na dodatek puchną i ogólnie bolą dlatego chyba rower by ich tak nie obciążał.