Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zaproszenie na facebooku po długim czasie

Polecane posty

Gość gość

dziewczyna ktora kiedys, kiedys ze mną flirtowała jakieś pół roku temu, wczoraj wysłała mi zaproszenie na facebooku, co to może znaczyć?

Gość gość
zaczepia Cie, chce odnowić kontakt )

Gość autor111111
mam czekać na jej wiadomość czy sam coś zagadać?

Gość gość
poczekaj ;) skoro zrobiła już ten krok, na pewno zrobi kolejny

Gość gość
to nic nie znaczy,nie nakrecaj sie

Gość gość
ojjj, myślę że może znaczyć, chyba , że jest kolekcjonerką znajomych na fb z którymi nie utrzymuje kontaktu. Jeśli jest normalna, to zrobiła to w jakimś celu i na pewno się tego lada chwila dowiesz

Gość gość
ja wysłałam,sytuacja wygląda podobnie tylko nie miałam nic na myśli oprócz tego że możemy pozostać już wyłącznie przyjaciółmi

Gość wysylajautorko
albo chce odnowic kontakt, albo jest chora psychicznie kolekcjonerka znajomych ;/

Gość gość
..co chorego jest w wysłaniu zaproszenia osobie którą się zna,może nie powinna wysyłac ,skoro sam tego nie zrobił to widocznie nie jest dla niego nikim szczególnym,a teraz zastanawia się o co chodzi,nie wszyscy ludzie robia coś dla czegoś i po coś.

Gość gość
ja nie widzę innego sensu jak oddowienie kontaktu w wysylaniu zaproszenia do kogoś kogo się znalo pół roku wcześniej i od tamtego czasu nie mialo się kontaktu. Tak, jest to dla mnie dizwne jesli robi to ktos tak po prostu bez żadnej przyczyny.

Gość gość
dajcie spokój już z tym fejsem . Nie chce faceta który będzie siedział w tym g****e tylko z tego problemy. temu dał polubienie , tamtej i tak się zaczyna wielki syf. Facet na fejsie to nie facet to żal

Gość gość
za mną ganiał taki jeden każdej dawał polubienie a w szczególności mojej koleżance usunęłam go ze znajomych ostatnio . niech s*******a do mnie startuje a pierdołami się zajmuje jak baba

Gość autor111111
hmm, ale ona taka nieśmiała, trudno ją wyczuć, może daje mi znak, zielone światło

Gość gość
a macie wspólnych znajomych na Fb bo jeśli tak to poprostu mogłeś się wyświetlić w propozycjach znajomych wmawiasz sobie cos

Gość autor111111
tylko jednego

Gość gość
zielone światło..ha,ha....dobre ...tak głupie że aż śmieszne..jak Cię to tak nurtuje i żyć nie daje..i ruszasz na zielonym to dlaczego sam zaproszenia nie wysłałeś ?...ha,ha

Gość gość
mam bekę naprawdę,musiałeś już dużo km przejechać jak w każdym zaproszeniu od kobiety widzisz zielone światło,z wszystkimi kobietami ze znajomych utrzymujesz zażyłe kontakty ?rozmawiasz często? :)