Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ducz

Jak radzicie sobie z kompleksami?

Polecane posty

Gość Ducz

Zakładam ten wątek, ponieważ wiele dziewczyn ma kompleksy na punkcie wyglądu swojej twarzy/nosa/nóg etc., a uważam, że o wiele łatwiej spojrzeć na siebie po wyrzuceniu ze środka wszystkich przemyśleń dotyczących naszego wyglądu. No i tego... troche łatwiej spojrzeć na siebie widząc, że ktoś jeszcze ma podobne przemyślenia na swój temat. Więc tak, pod tym tematem możemy sobie do woli narzekać, jojczeć, płakać czy ku*wić na to, co nam się nie podoba :) No i wymieniać się radami na jakieśtam tematy, chociaż pewnie nikomu nie będzie sie chciało. ;_; No ale zacznę chyba sama. Cholernie nie podobają mi się rysy mojej twarzy, mam pełne, ale małe usta, nosek lekko zadarty, zgniło-zielone oczy. no i problemy z cera są takie, że jest naczynkowa i mam sporo zaskórników. A, i strasznie brzydki uśmiech. ;-;

nie lubie swojej cery, mialam tradzik i mam plamki na twarzy. mam cienkie wlosy, tez mam male usta, chociaz przynajmniej nie sa waskie :D nie lubie swoich stop. nie lubie swojego nosa. mam dziwne uda