Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zrujnowałam sobie życie

Polecane posty

Gość gość

Miałam 15 lat kiedy głupio się zakochałam,robiłam wszystko czego on chciał ode mnie,nawet poszłam z nim do zawodówki,bo bałam się że jak pójdzie sam to tam pozna inną itp. rozstaliśmy się,uznał że jestem dla niego za grzeczna teraz czuję że zmarnowałam sobie życie mogłabym teraz studiować,za to pieprzę się w głupim lo uzupełniającym i pracuję w zawodzie,który mnie nie kręci,zarabiam grosze. jestem taka głupia...

Gość gość
ciesz się ze jesteś dziewica

Gość gość
uczysz się, rozwijasz, jesteśna dobrej drodze. Na szczęście nie zaszłas z nim w ciążę, a to już ogromny plus.

Gość gość
Dzięki za pocieszenie,ale i tak czuję się do niczego,może za jakiś czas mi przejdzie...;)

Gość PakiecikZstu
Nie bądź śmieszna, przez swoją głupotę wystartowałaś dobrze z życiem! :) Masz już prace, dokształcasz się, masz jakieś perspektywy. A po studiach to można szukać pracy. Za granicą chyba. W końcu znajdziesz faceta który uzna Twoją potulność za najsłodszą cechę, a nie wadę. Będziesz szczęśliwa głupolu :)

Gość gość
Jaka do niczego??? Pracująca, ucząca się dziewczyna z ambicjami. I Ty niby jestes do niczego?????