Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pełna nadziei Patrycja

Ciąża? czy urojenie? być może choroba?

Polecane posty

Witam okres miałam 26 lutego, pozniej 22 marzec, i od tamtego czasu az do dnia dzisiejszego nic, od ok, 10 dni boli mnie podbrzusze,codziennie rano mam bóle w jajnikach kłocia itp. ok. 22ego kwietnia na majtkach znalazłam małą kawową plamkę i od tamtego czasu ciągle mam przeźroczysty śluz taki jak na dni plodne, szyjka macicy jest raz nisko raz wysoko i wydaję się byc zamknięta,piersi mnie nie bolą, ale mam wrażenie ze sutki są bardziej wrażliwe, w okolicach kiedy pojawiła się ta plamka, było mi niedobrze przez 2 dni. Zadnych innych objawów nie mam. choruje na niedoczynnosc tarczycy i łuszczyce, ostatnio na ręce zanikła mi rana łuszczycowa czytalam ze w wyniku ciązy czesto znika, ale czy być może wszystkiego nie kojarze z ciążą? robilam test 23 i byl negatywny, wedlug moich obliczen jajeczkowanie było 8. ale sama juz nie wiem czy dobrze to obliczyłam, chcialabym byc w ciązy ale pytanie czy jestem, czy moje objawy są typowe dla ciąży? czy nic z tego nie mozna wywnioskowac,boje sie testu bo jestem pelna nadziei.. i nie chce rozczarowania..

Gość gość
gratulacje jesets w ciąży

Gość gość
powtórz test albo idź na betę.

teksty typu "gratulacje jesteś w ciązy" nie wiem czy odbierać jako atak, czy co. Pytam doświadczone mamy. i Przyszłe, wiem ze nikt nie jest jasnowidzem,ale radzę się tylko jak setki innych osób tutaj..

Gość gość
miałam podobne objawy, nie obserwowałam ciała aż tak dokładnie. Zagadkowe, że było mi kilka dni niedobrze juz dwa tyg po zapłodnieniu i przeszo. pierwszy test też wyszedł negatywny. Zrób koejny za kilka dni.