Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rtfgf

Czy jak będę poprawiać klasę to w przyszłości nie dostanę się na studia ?

Polecane posty

Gość rtfgf

Mam dylemat bo mama mi powiedziała że jak nie zdam to potem nie będą mnie chcieli przyjąć na studia , ale ja uważam że to chyba nie jest tak do końca , teraz chciałabym powtórzyć klasę bo strasznie mi źle w tej szło ( 2 kl tech) i uważam że gdybym utrwaliła sobie materiał to potem byłoby mi lepiej. Bardzo chciałam się poprawić powtarzając klasę no ale te jej gadanie ;/ nie wiem co robić , słabo widzę żebym zdążyła wszystko poprawić ale jakoś by mnie przepuścili , ale to chyba nie o to chodzi żeby byle jak skończyć szkołę z samymi dwójkami , wolę zostać ale się czegoś nauczyć , ale na studia też będe chciała iść ..Ehh .. Proszę piszcie jak najwięcej

Gość gość
Powtarzanie klasy właściwie nie ma wpływu - zdarza się najlepszym np.z powodu długotrwałego pobytu w szpitalu albo tak jak mój przyjaciel wybrał karierę sportową powtórzył klasę przez nieobecności ale został mistrzem europy spinając się na skałkach - liczą się oceny na koniec, jak zda się maturę i egzaminy wstępne... Na szczęście matołki na większość kierunków się nie dostają - zwłaszcza na szanowanych państwowych uczelniach.

Gość rtfgf
To już dla mnie coś :) wielkie dzięki

Gość gość
czasem lepiej powtórzyć klasę bo ze słabymi ocenami to nigdzie się nie dostaniesz....