Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatek ukradziony

pytanie do facetow o wasze kolezanki i przyjaciolki

Polecane posty

Gość kwiatek ukradziony
ale ja musze to z nim zrobic. chocby tylko jeden raz. dlaczego moglby mi odmowic?

Gość gość
jasne,że jesteś,pewnie masz męża i dzieci i sobie fantazjujesz o jakimś młodym,a pewnie uciekniesz na samą myśl o zdradzie i słusznie zresztą

Gość kwiatek ukradziony
zreszta jezeli ladna kobieta, ktora lubisz i cenisz przytula sie do ciebie z oferta, byc moze, czegos wiecej, to jak facet moze odmowic?

Gość kwiatek ukradziony
nie mam powodu do uciekania na mysl o zdradzie. ja nie uciekne, ja chce to rozpoczac. ale czy on sie nie odsunie?

Gość gość
Jak chcesz poznać zdanie większości, skoro gdy ktoś pisze że w żadnym wypadku, to ty wtedy że nie to nie i drążysz temat aż ktoś cię poprze... a tak w ogóle ty nie chcesz koleżeńskich pieszczot tylko zwyczajnie lecisz ordynarnie na kumpla i się wstydzisz do tego przyznać, psita swędzi, kombinujesz jak to rozegrać żeby wyszło samo, nie z twojej inicjatywy :D

Gość gość
pewnie pójdzie na całość,jak będziesz chciała

Gość ksiądz polityk 666 997
Ja tylko żre und kopuluje and pije!

Gość sailorrrrr
ty chyba naprawde jesteś jakaś ograniczona, piszą ci tutaj, że opcje moga byc rozne, może skorzystać pare razy, może skorzystać raz i juz wiecej nie bedzie chcial a moze nie chciec w ogole, i tak, jezeli nie bedzie mial ochoty to twoej zachowanie moze spowodowac, ze kontakt sie rozluzni; uzyj w koncu mozgu, bo widze ze niezbyt lotna jestes, moze dlatego do niczego do tej pory nie doszlo

Gość kwiatek ukradziony
ale ja sie przyznaje otwarci,e ze na neigo lece, z tym, ze nie chce zwiazku, bo raz, ze nie odpowiada mi on do zwiazku, a dwa, ze mieszkamy daleko od siebie i prawie nigdy sie nie spotykamy. chce tylko spedzic z nim namietne chwile i zapewniam, ze on na tym nic nie straci, ja moge zaczac, tylko strasznie sie lekam jego odmowy :(

Gość gość
a jest żonaty czy wolny?

Gość kwiatek ukradziony
sailor, nie badz okrutny. ja wiem, ze on moze nie chciec, zdaje sobie z teog sprawe. a tutaj chcialam ogolnie sie dowiedziec od facetow, jak sie takie sprawy rozgrywa. bo z jednej strony to prawie nie chce mi sie wierzyc, ze facet ma przy sobie kobiete, ktora lubi i ceni, a ona sie do niego przytuli, ze nie bedzie mial ochoty na cos wiecej.

Gość gość
odepchnie cię!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Taki jest właśnie problem z babami, wydawałoby się przyjaciółka do rany przyłóż, ale spróbuj odmówić takiej propozycji... w jednej chwili stajesz się gnojem i palantem, impotentem nie wiedzącym co traci :D ...i pedałem! Chcesz się przyjaźnić nadal bez spółkowania, no nienormalny gnój, niemożliwe! ;-)

Gość sailorrrrr
to nie okrucienstwo tylko szczerosc, skoro wie, ze lecisz na niego i nie probowal doprowadzic do seksu to sorry, kiepsko to widze

Gość kwiatek ukradziony
jest wolny. i to ma byc taka jednorazowa przygoda, bo i tak mieszkamy w innych miastach, wiec on sie nie musi martwic, ze jak sie mu bede naprzykrzac, czy cos.

Gość gość
c**a swędzi? faceci zdobywają , pogoni cię

Gość kwiatek ukradziony
ale on nie mial jeszcze okazji doprowadzic do seksu, bo mieszkamy w innych miastach i nie ma takich okazji. jednak on wymyslil to, zeby spedzic razem weekend w miejscowosci nad jeziorem, tyle, ze caly czas zachowuje sie bardzo zimno i sztywnie, bez flirtowania ani nic.

Gość kwiatek ukradziony
dlaczego facetowi mialoby przeszkadzac w kolezenstwie z kobieta to, ze ona chce mu okazac bliskosc i czulosc fizyczna? faceci w ogole miewaja takie obiekcje?

Gość gość
Ona chce poznać zdanie facetów, ale nie wierzy że jak się przytuli to jej nie w******* każdy facet musi chcieć ją w********** no nie ułomna? :D

Gość gość
no niestety autorce bozia poskąpiła mózgu, nie rozumie nic z tego co sie do niej pisze

Gość sailorrrrr
on moze po prostu NIE MIEC NA CIEBIE OCHOTY, teraz zrozumialas? boze, co za desperatka

Gość kwiatek ukradziony
ja rozumiem, ze istnieje taka mozliwosc, ale chce zrozumiec dlaczego i jak tego uniknac ;)

Gość gość
czy ty czasami nie jesteś ze specjalnej szkoły? dawno nie czytaliśmy wpisów takiego jełopa,co za tępa dziwa!!!!

Gość kwiatek ukradziony
ja rozumiem, ze moze nie miec na mnie ochoty, ale skoro tak sie wylewnie przyjazni i zaproponowal weekend nad jeziorem, bo na codzien sie nie widujemy, to czy jest waszym zdaniem jakas szansa, ze na mnie poleci, jak sie do niego przytule?

Gość gość
Naprawdę masz coś z głową, siostrę też można kochać, ma dziurę między nogami, może mieć chore pomysły jak ty, a pomimo tego normalnego faceta odrzuci, nie jesteś w stanie tego pojąć, nie ogarniasz, kosmos dla ciebie? :D

Gość kwiatek ukradziony
dlaczego to, ze chcialabym sie przespac z kolega ywyoluje u was tyle nienawisci. pewnie mu zazdroscicie, bo sami nie macie tak szczodrych kolezanek.

Gość kwiatek ukradziony
no ale siostra to co innego, ja siostra nie jestem, jego chyba jakby mialo odrzucac, to by nie proponowal wspolnego weekend nad jeziorem, gdzie naraza sie na jakies koszty i traci czas.

Gość gość
masz chatę nad jeziorem czy co? coś tu oszukujesz...

Gość gość
Idź babo weź zimny prysznic, zwyczajnie głupia jesteś, prostych rzeczy nie rozumiesz... Myślisz że jak faceci jadą nad jezioro na ryby się alkoholizować to liżą sobie przy TAKIEJ OKAZJI siusiaki nawzajem, bo ty byś tak zrobiła? 😠

Gość kwiatek ukradziony
nie mam chaty nad jeziorem. poniewaz mieszkamy daleko od siebie i sie na codzien nie widujemy, on zaproponowal, zebysmy sie spotkali, bo normalnie nie ma okazji, na caly weekend, nad jeziorem, wynajmujac tam jakies pokoje.