Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to ja wariuję czy mam powód do zmartwienia

Polecane posty

Gość gość

Witam. Postaram się jak najkrócej opisać moją historię. Jestem mężatką od 2 lat. Mamy trójkę dzieci (dwoje rok po roku a trzecie dziecko urodziłam 2 miesiące temu). Jako, że już trzy razy byłam w ciąży a ostatni poród był całkiem niedawno moje ciało nie powala na kolana ... nie jest źle, ale ja okropnie czuję się w swojej skórze. Mąż zapewnia mnie, że jest ok i nadal mu się podobam, ale dość często żartuje sobie z moich dodatkowych kg. Niby deklaruje, że woli kształtniejsze kobiety a z aprobatą komentuje dziewczyny występujące w teledyskach czy jakiś czas temu skomplementował wygląd swojej byłej, którą przypadkiem zobaczyliśmy. Oczywiście wszystkie te kobiety są szczupłe, z dużym biustem, opalone. Jak zwrócę mu uwagę, że bolą mnie jego komentarze pod adresem innych kobiet to twierdzi, że przesadzam i że wariuję. A ja z każdym dniem czuję się jak wielkie zero. Czuję się tylko jak matka, kucharka i sprzątaczka ... już nie jak kobieta. Już sama nie wiem czy faktycznie wyolbrzymiam, ale wydaje mi się, że przez takie komentarze oddalam się od Męża. Ja rozumiem, że faceci zwracają uwagę na piękne kobiety, ale nie musi przecież tego robić bezpośrednio przy mnie :( Czuję się okropnie :(

Gość gość
Daj mu w mordę.

Gość gość
ciąża nie jest przyzwoleniem na obżarstwo!

Gość gość
Ja pochowałam troje moich dzieci, wiecej mic nie moge, wygląd spada u mnie na drugi plan. Wczoraj kochałam sie z byłym mężem, pierwszy raz po 7 latach. Jakoś nie miał oporów.. Mysle ze przesadzasz

Gość gość
Nie obżerałam się ... po ciąży zostało mi 5 kg do wagi wyjściowej co myślę nie jest złym wynikiem mając na uwadze, że w trzecią ciążę zaszłam 3 miesiące po porodzie. Niestety ciało nie jest już tak jędrne jak było :(

Gość napisane bylo mjut
nie ty sie od niego oddalasz tylko on od ciebie, to raz dwa znam kilka skutecznych sposobow na leczenie brku wyobrazni u samcow

Gość gość
Skoro nie jest jędrne to zacznij ćwiczyć cokolwiek!

Gość gość
Hmm... a myślisz, że jest to takie łatwe mając trójkę dzieci w wieku 6 lat, 1,5 roku i 2 miesiące ? .... i jeszcze większość dnia jestem z nimi sama, bo Mąż pracuje w tygodniu i w weekendy.

Gość gość
To ćwicz z dziećmi!

Gość gość
Wariujesz ale na punkcie swojego wyglądu

Gość gość
Pisałas ze rok po roku a wyżej podalas wiek dzieci..