Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ktora po ciazy wrocila do palenia?

Polecane posty

Gość gość

Odrzucilo mnie od papierosow w ciazy, ale nie chce juz wracac do tego

Gość gość
Ja. Karmilam jescze 7 miesięcy a potym zaczelam palic. Uwazam ze popelnilam glupi blad zaczynajac palic znowu. Ale ja lubie sobie zapalic wieczorem jak juz dziecko spi. Eh.. moze po kolejnej ciazy sie uda.

Gość gość
Ja pewnie wrócę jak urodzę bardzo ciężko mi było się z nimi rozstać i czuje ze gdy nadazy się okqzja to nic mnie nie powstrzyma, cholerny nałóg

Gość gość
Akurat z rzucenie nie mialam problemu. Mimo ze palilam paczke dziennie jak zobaczylam dwie kreski na tescie pprzestlam od razu palic.

Gość gość
rzuciłam zaraz jak test pokazał dwie kreski, syn ma dwa lata a ja nie wróciłam do nałogu i mam nadzieję ,że juz nie wrócę.

Gość gość
Ja nie rzucilam od razu jak dowiedzialam sie o ciazy. Gdzies w 9 tygodniu odrzucilo mnie od fajek

Gość gość
Ja w pierwszych miesiącach ciąży ograniczałam aż rzuciłam całkowicie. Kiedy przestałam karmić piersią wróciłam do tego... Od "jednego papieroska do towarzystwa" przez "wieczornego na odstresowanie" aż doszłam do punktu wyjścia i palę jak przed ciążą... głupi błąd...

Gość gość
ja tez rzucilam od razu po zrobieniu testu, ale cala ciaze mialam ochote na papierosa, nie mowilam tego glosno, ale tylko czekalam az skoncze karmic, wytrzymalam moze dwa tyg po zakonczeniu karmienia... I tez najpierw jednego wieczorem, a teraz pale pol paczki dziennie czasem.

Gość gość
moja mama gdy była ze mną w ciąży przestała palić, gdy urodził się jej wnuk przerzuciła się na elektroniki :] karmiła mnie 2 lata i nie wiem po ilu wróciła :]

Rzucilam jak zrobilam test wrocilam w dniu pigrzebu mojego synka!teraz pale ale musze rzucic przed kolejna ciąża a nie jak zobacze 2kreski