Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy posiadanie laski odstresowuje???

Polecane posty

Gość gość

Czy czlowiek jest bardziej wyluzowany jak ma dziewczyne albo sie z nia pura?

Gość gość
pytam bo chcialem sobie obnizyc kortyzol. Mam podwyzszony a nie wiem co jest przyczyna

Gość gość
współczesne g***o, chcesz wszystko posiąść, dosiąść, a może wykluć?

Gość gość
współczesne g***o, chcesz wszystko posiąść, dosiąść, a może wykluć?

Gość gość
Sam jesteś przyczyną. Laskę to ma każdy normalny facet. A stresy swoja drogą, sam sobie z nimi poradź. Laska to może ci o********* posłuchać cię jeśli potrafi to trochę pomóc, ale nie więcej. Taakie stresy, ze masz kortyzol podniesiony to sam ogarniaj. Pewnie jakiś leszczu z siłowi hehe

Gość gość
wyjasni mi ktos co znaczy "pura" ?

Gość lanser
tez sie zastanawialem nad tym pura ale pewnie jest z jakiegos poznania czy innej "zagranicy" :D

Gość gość
ja serio pytam, bo pierwszy raz widze to slowo:P a w Poznaniu to podobno pyry, a nie pury:classic_cool: :P

Gość lanser
no pyry to ziemniaki a ziemniakow raczej z nia nie chce robic :D ja stawiam ze to jakis ponanski, kaszubski czy w innym narzeczu synonim wyrazu pruje :D

Gość gość
ch*j z tym, co to za pytanie jakiegoś leszcza z d**y ?

Gość gość
ja tam nie wiem co on chce robic:P wiem tez, ze pyry to ziemniaki, no, ale co on z nia w takim razie pruje:D? tez nie znam tego slowa. maly zasob slow mam wynika z tego:O

Gość lanser
mnie do reszty slownictwa pasuje co autor mial na mysli nie wiem i zawsze mialem z tym problem. wczoraj byla matura z polskiego moze jakis maturzysta zgadnie :D

Gość gość
to nie zgadywanka:P domyslic to sie kazdy moze.mnie chodzi o to skad sie to slowo wywodzi i co doslownie znaczy, a nie jakies wyrazy bliskoznaczne:P

Gość złyfacet
Pura Goa Lawah czyli świątynia, taki skrót hehe, jaskinia nietoperzy, pewnie tam się bujali, tylko czy jest w tedy wyluzowany to nie wiem

Gość gość
hmmm, czyli to "co autor mial na mysli"D? a juz sadzilam, ze istnieje takie slowo :D

Gość złyfacet
:D hehe chyba chodzi o chodzenie ze sobą, ale teraz to kojarzy mi się z gównem nietoperzy...to chyba nie ta godzina bo mi odbija :)

Gość gość
tej twojej metafory tez nie jarze:D tzn. o tych nietoperzach.

Gość lanser
ja nie wiem czy istnieje czy nie moze to jakis regionalizm a moze literowka. jelsi literowka to stawiam na pruje.

Gość gość
pruc to sie moze jakis material, wiec z tego wynika, ze ktos kogos uprzedmiotowil delikatnie mowiac, o ile o to mu chodzilo:D

Gość złyfacet
Ja stawiam, że Pura to coś jak Buja. A tych nietoperzy tez nie kumam, ale sam się tym jakoś ubawiłem. Generalnie wyobraziłem sobie seks w jaskini nietoperzy, no wiesz, na podłodze tej jaskini haha i odpadłem :D

Gość lanser
masz jednak maly zasob slownictwa gosciu skoro nie rozumiesz tego zdania :D zbyt logicznie do tego podchodzisz a to proste, prymitywne :D

Gość lanser
a ja zakumalem nietoperze :D wpisal pura w google wyskoczyla mu jaskinia pewnei a ta jaskinia " Indonezja. Bali. Pura Goa Lawah czyli świątynia, jaskinia nietoperzy. Balijczycy skupieni na modlitwie siedzą na posadzce twarzą zwróceni do ." po prostu skopiowal cos bez ladu i skladu.

Gość gość
e nie, buja to cos innego znaczy:P a nietoperze w jaskini to tylko spia:D ­ ja zawsze wszystko na logike biore:P stad to moje dociekanie :P

Gość gość
tylko, ze on pisal o gownie nietoperzy:P

Gość złyfacet
W ogóle z***biście ciekawe zagadnienie, czy jak będę miał dziewczynę to się wyluzuję i mi kortyzol spadnie no proszę, zaraz jakiejś głupawki dostanę. Naprawdę nic nie paliłem haha :)

Gość gość
i teraz tak: co ma wspolnego gowno nietoperzy z bujaniem i pruciem:D?

Gość lanser
pierwszy skopiowal nazwe jaskini i opis o nietoperzach a drugi pisal o gownei bo nie zrozumial o co chodzi z nietoperzami bo nie wpadl na to ze komus sie za duzo skopiowalo z wyszukiwarki.

Gość złyfacet
No jasne, że sprawdziłem bo mnie to zainteresowało, ale takie głupie skojarzenie wyszło :) I dalej nie wiem co to znaczy pura :)

Gość gość
jak bedziesz mial dziewczyne to sie bedziesz "pural "nieswiadomie:classic_cool:

Gość lanser
a sorry to jeden i tem sam czyli nie wie co kopiuje a pozniej sugeruje sie tym co opacznie skopiowal ? forum schizofrenikow :O