Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety nie mogą znaleźć pracy bo nikt z nimi nie chce pracować

Polecane posty

Gość gość

Nie dziwie się pracodawcom. Kobieta na stanowisku pracy to stracony etat i pieniądze w błoto. Facet siedzi i pracuje. Kobieta knuje intrygi, bierze chorobowe, lata z kawkami, plotkuje. Nawet jeśli kobieta jest wykształcona, to i tak jest strasznie głupiutka w porównaniu do faceta. Nawet same kobiety jawnie mówią, że nie chcą pracować z kobietami. . Co o tym myślicie. Wolelibyście zatrudnić faceta czy kobietę na stanowisko. Bo ja wolałbym faceta. Faceci są inteligentni, pracowici i skupieni na pracy.

Gość gość
Ja jestem kobietą..ale sama kobiety młodej bym w zyciu nie zatrudniła!!! 8 tydzien ciązy a ona idzie na zwolnienie - do końca już - później rok macierzyńskiego..

Gość gość
To nie jest tak. U mnie w pracy leserami sa zarówno kobiety jak i faceci, zależy od charakteru. Jeden będzie siedział cały dzień necie a kobieta np ciężko pracuje. Juz nie mowcie ze faceci to tacy dobrzy pracownicy, wielu się obija , siedzą na gg, zrywają się przed 16, udają ze cos porobia i czekaja az ktoś inny odwali robote

Gość gość
Moja koleżanka zapieprzala do 8 miesiąca a to była jej pierwsza ciąża w wieku 41 lat.

Gość gość
W dodatku zawsze napaskudza w sraczu, smierdza ,nie zmieniają skarpet, nie myją glow, i weź z takimi pracuj w jednym pokoju. Co poniektozy pierdza w fotele a wentylacji nie ma. Myślą ze jak cicho to nikt się nie pokazuje ze to od nich. Jednego zwolnili, to przez pol roku nikt nie tknal jego fotela, tak był zapierdziany

Gość gość
kobieta nawet do ruchania sie nie nadaje... :/ wiec o czym mowa.

Gość gość
Z jednego powodu bym nie zatrudniła kobiety, sa egoistkami, myślą tylko o sobie