Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mean

Mam Kolor wlosów Rudy , dziewczyny..

Polecane posty

Gość Mean

Witam , otóż chciałbym się zapytać co o tym sadzicie za wszelkie odpowiedzi serdecznie dziękuje . Więc najpierw powiem coś o sobie mam 15 lat chodzę do 2 gim mam niebieskie oczy oraz rude włosy wzrost - 160 niestety ;x amm i jestem nieśmiały ale jak jakaś dziewczyna zagada to nie uciekam od tego czy się wstydzę choć i tak żadna nieznajoma nie zagada , dodam tez ze chodzę na siłownie już gdzieś z rok , ponad rok . Mój problem jest taki , często jest tak ze dziewczyna się na mnie patrzy w szkole jak przechodzę i nie wiem czy moglem wpaść w oko w co wątpię, czy chodzi o te włosy . , Miałem tez taka sytuacje ze przechodząc z przerwy pod sale i jak to powiedzieć dużo ludzi było ale stylu była dziewczyna która się na mnie chyba patrzyła.. i jej koleżanka, ta koleżanka z tego co słyszałem chciala tą dziewczyne popchnąć na mnie i słyszałem tylko smiechy za plecow niestety sie nie odwrocilem i nie zagadalem teraz zaluje 2 okazji raczej nie bedzie .. ale jest to tak u mnie ze mam niską samo ocene i mysle tak ze jak wpadne komus w oko to zagada nie chce debila z siebie robic , ta dziewczyna gdy wchodzilem na gore po shchodach ona byla na dole patrzyla sie chyba na mnie juz teraz sam nie wiem .. nie wiem co myslec... Chciałbym wam jeszcze powiedzieć o takiej dziewczynie czy to jest normalne , otóż pewna dziewczyna trudno nazwać ja przyjaciółka z klasy od półrocza powiedziała mi żebym z nią usiadł na przedmiocie , cały czas mi pomaga tzn za mnie robi .. już mowie o co chodzi otóż jest jakaś praca zadana w domu tzn taka dłuższa w parach to z nią zawsze jestem nawet nie proponuje jej tego a ja jestem slaby z tego przedmiot robi w domu jak w parach i mówi ze nią robię itp , gdy jest jakiś sprawdzian czy kartkówka podpowiada mi nawet tez jej nie mowie żeby mi podpowiadała czy coś sama mówi ze zaraz kończy i mi pomoże , wiec nie wiem co myśleć czy ona mnie lubi , na przerwach ze sobą nie rozmawiamy ani nic tylko na tym przedmiocie jak jej zaproponowałem ze chce coś kupić za pomoc nie chciała tego choć naciskałem tak jakby, co by chciała dostać , powiedziała ze mnie lubi i nie chce nic ... wiec nie wiem co o tym wszystkim myśleć o tym czom up na gorze napisałem.. Dzieekujem za wszelkie odpowiedzi i pozdrawiam 3 majcie siem ;3 ahmss.. jeszcze jedno w sporcie jestem dobry nie jestem jakiś frajerem ciamajda czy kims jeszcze , nie chodzę w desach nie gram kozaka ani nic , staram sie wyglądać dobrze jak idę do szkoły i biorę włosy na żel . 3 maajcie siem , Siemka ;

Gość szarik na 102
Jedenasty!

Gość gość
RZYG ! ::O

Gość gość
rudy to nie mezczyzna to swinia

Gość gość
gOŚć a ty msza krzywa palke gimbi;e za pewne spaniosy przed komupterze pulpecie :*

Gość miętóweczka
ja też jestem ruda, kolego rudzielczyku i bardzo mi z tym dobrze. :) pozdrawiam ;)