Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katarzyna1994

Lubicie teleturniej "jeden z dziesięciu"?

Polecane posty

Ja tak, uważam że to miła odmiana od tych debilizmów jaka serwuje nam telewizja, jeden z niewielu programów które promują wiedze, a nie chamstwo, i jeden z niewielu programów w tv które jeszcze warto ogladać. Oczywiście upośledzonym ludziom ten teleturniej sie nie podoba, oni by woleli jakieś smieszne seriale dla uposledzonych, albo kretynizmy typu gwiazdy onanizują sie na lodzie. Głupiego człowieka można poznac po tym, że uznaje ten teleturniej za nudny. // // // // // // //

Gość gość
Ja lubię grę w ciemno ... A co do drugiej części wypowiedzi- rozumiem twójprzekaz i ppopieram jestem kobieta przeciwna temu co narzucają nam media którymi ządzi szatan ... Lecz niestety zbyt mało luczi ma na to wszystko otwarte oczy

Gość gość
nie jest odmianą, tylko jest nudny, w innych są jakieś emocje - zresztą liczę na to, że będzie jakiś prawdziwy turniej, w którym się coś traci, nawet życie.

A ktoś normalniy, zamiast ludzi którzy mi mówią o szatanie, albo gimbusów chcacych "emocji" i mówiących, że w teleturniejach powinni być mordowani ludzie, może sie wypowie?

Gość gość
Nie jest nudny :) to jedyny teleturniej bazujący na wiedzy, a na obstawianiu a b c. Moja córka nastolatka marzy, żeby w nim wystąpić, chociaż w eliminacjach :D ale może dopiero za 2 lata i obawiam się, że teleturniej może się do tego czasu skończyć :o

Gość gość
ja lubię, nawet bardzo, lubię też prowadzącego :)

Gość gość
Gimbaza nie może brać udziału.

Gość gość
Też tak myślę, tępa jak niezbędnik.

Synu Marnotrawny, gdy ten teleturniej leci w tv zawsze znam większośc odpowiedzi na pytania tam zadawane bo sama sie tym teleturniejem egzaminuje poniekąd. Nie rozumiem więc, skąd taki obraźliwy przytyk w moim kierunku.

Gość gość
Sama się egzaminuje poniekąd. :-)

wiesz, można o mnie dużo powiedziec, że nienawidze ludzi, że jestem arogancka, chamska, ale nie że jestem tępa. tak moze powiedzieć jedynie ktos kto albo nie czytał wszystkich moich postów, np. tych na temat religii dawnych słowian, światopoglądu itd, albo sam jest tepy i nie rozumie co ja pisze.

Podejżewam zreszta że przez ostatnie 5 miesięcy jakie mineły od poczatku przeczytałam wiecej ksiązek niż wy przez ostatnie 5 lat 🖐️ Zreszta z kim ja dyskutuje, z jakimis prostymi babami, co myslą że kto jest oryginalny, ten jest głupi.

Gość gość
teleturniej 1z10 pokazuje złe wzorce, że słabszych trzeba eliminować :) albo, że nie trzeba, ale, że gracze tak wybierają tych z jednym światełkiem.

Gość gość
Może słownik przeczytaj, dziecko. :D

Gość gość
Nie zawsze :p w finale finałów biorą tylko na siebie i to jest dopiero tragedia :D

Gość gość
5 miesięcy minęło od początku roku? Haha