Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alenfkk

MASAŻ Lublin Gabinety masażu w Lublinie polecane i odradzane

Polecane posty

Gość Alenfkk

Wielu-le z nas pragnie się od czasu do czasu wyciszyć zrelaksować lub podleczyć. Zadajemy sobie jedno pytanie, który gabinet odwiedzić a który omijać. Zapraszam do dyskusji. Wiele osób chwali gabinet Jach Po pierwsze to nie gabinet tylko cała przychodnia. Niestety moja wizyta w tym miejscu okazała się pomyłką. Zamówiłem masaż relaksująco-leczniczy całego ciała za 60zł. Pierwsze negatywne wrażenie to pomieszczenie z tandetnym rażącym oświetleniem, które świeci ci prosto w oczy! Ale... Pani zapytała czy bywałem już na takim masażu - odpowiedziałem że oczywiście tak. Wiem z autopsji że profesjonalnie masaż całego ciała wygląda następująco. Pomijam nastrojową muzykę i przyciemnione światło. Masażystka podnosi nad sobą rozłożony ręcznik i pozwala klientowi zdjąć bieliznę i położyć się na łóżku. Wtedy przykrywa całe ciało ręcznikiem i odsłania tylko masowane części ciała(nogi, pośladki, plecy, ręce i kark.) Następnie podnosi wysoko ręcznik i prosi położenie się na plecach i przykrywa ponownie osobę masowaną , (masuje nogi, brzuch, klatkę piersiową i ramiona) Na zakończenie podnosi wysoko ręcznik by masowany mógł spokojnie założyć bieliznę i ubrać się. W Jach centrum pani nie posiadała ręcznika!!! Szok!! - stała za mną i patrzyła jak się rozbieram. Trochę zestresowany ale zacząłem się rozbierać wtedy usłyszałem - bokserki proszę zostawić. Zaskoczony?! Może podczas masażu będzie mi sama je opuszczać i podciągać ? Okazało się że wcisnęła mi w bokserki mnóstwo papieru :) I tak jak pajac leżałem niczym nie przykryty przez godzinę na stole z papierem w gaciach i rażącym światłem świecącym prosto w oczy!!!. Z masażu całego ciała zaledwie wymasowano mi nogi i plecy :( W tym ośrodku masaż całego ciała to jest jedno wielkie oszustwo - odradzam i przestrzegam. Jak wyglądają inne zabiegi nie wiem i nie dowiem się gdyż nie odwiedzę więcej tego tandetnego ośrodka. Może ktoś z was zna profesjonalny gabinet masażu w Lublinie lub okolicy?

Gość gość
Polecam masaże w Agicie, mają tam bardzo dobrą fizjoterapeutkę mającą uprawnienia takze do przeprowadzania innych zabiegówkosmetologicznych, Pani Ewa jest świetna i polecam masaże wykonane przez nią. Można się tam poddać masażom relaksującym, ujędrniającym, ale także rehabilitacyjnym :) szczerze polecam :)

Gość gość
Ale to juz jest reklama,zaraz was pogoni Agnieszka_Admin

Gość gość
A jeżeli chodzi o masaż relaksacyjny? Gdzie w Lublinie szukać interesujących miejsc?

Gość gość
Trochę tego jest. Jeżeli interesuje Cię jakiś gabinet w centrum: http://e-masaz.pl/