Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkrw

juz mam zycie w dupie

Polecane posty

Gość wkrw

22 lata na karku, brak szkoly bo mam z*****ych rodzicow ktorzy nic nie osiagneli i niczego mnie nie nauczyli jakby specjalnie zeby sie zemscic za swoje wlasne niepowodzenia, moi rowiesnicy maja rodzicow aktywnych co cos osiagneli, juz koncza studia bo sa na 5 roku, najlepsze uczelnie w polsce a ja nic

Gość gość
tak naprawdę studia to przygoda raczej towarzyska, niż zdobywanie wiedzy - i tak cała wiedza jest dostępna w sieci teraz.

Gość gość
To Twoje zycie Od zera do milionera Wielu ludzi wlasnie Z frustracji osiagnelo Wyzyny - Twoje zycie Zalezy od Ciebie Nie obwiniaj rodzicow Jak umieli tak wychowali Ty weź swoje życie W swoje ręce

Gość gość
Nawroć sie To daje sile I cel zycia

Gość gość
Nie o[bwiniaj rodzicow . Ilu jest jest profesorow ktorzy wywodza sie z domow gdzie rodzice podpisywali sie krzyzykiem . Ogarnij sie i zacznij działać ...bo najprosciej zwalic swoje nieudacznictwo na rodzinę .

Gość gość
wiesz co w d***e to ci sie poprzewracalo jestes dopiero na starcie i wszytsko przed tobą znajdź cos co cie interesuje i ksztalc sie w tym kierunku, ludzie konczą studia w roznym wieku a na pocieszenie, niektorzy maja znacznie gorzej np. ja. mam juz 30 stkę, studia skonczone ale takie po ktorych pracy brak, male dziecko ktorego mi wlasnie nie przyjeli do zlobka. maz mnie zdradza. mam tylko matke ktora sie nami nie interesuje. ja to dopiero mam problem, ty masz wszytsko przed sobą

Gość gość
weź się za sibie i nie obwiniaj całego swiata za swoje niepowodzenia