Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niebieskiekluski

Jak silne znieczulenie mogę dostać od dentysty?

Polecane posty

Gość niebieskiekluski

Okropnie się boję, gdyż będą mi wyrywać zęba. Czytałam tu i ówdzie, że po znieczuleniu nic nie boli, ale jednak czuć co tam robią. Czy jest tak silne znieczulenie, żebym konpletnie nic nie czuła? Mogę o nie poprosić?

Gość gość
dostaniesz takie znieczulenie, że nic nie poczujesz nie martw się, do wyrywania podają silne znieczulenie

Gość gość
do wyrywania tych zębów bardziej z tyłu podają tak zwaną blokadę, czyli znieczulają szczękę na samym końcu i tracisz czucie w całej szczęce po tej stronie, czyli na przykład nie czujesz całej dolnej, prawej strony, łącznie z cześcią języka i wargi

Gość gość
zawsze możesz poprosić żeby cie uśpili, ja pozwoliłam sobie dwa razy wyrwac zeby tylko w narkozie i nie wyobrazam sobie inaczej

Gość gość
wystarczająco silne miałam usuwane dwa zęby mądrości i nie czułam nic mimo że usuwanie jednego z nich trwało 1,5 godziny..... jedyny dyskomfort to to że miałam już totalnie dość bo cierpła mi japa od trzymania jej szeroko otwartej stomatolog dostrzykiwał znieczulenie na bieżąco niestety mój przypadek okazał się bardziej skomplikowany niż wskazywało na to zdjęcie rtg, cholerny ząb ani drgnął, trzeba było rozcinać dziąsło

Gość maniuska23333333333
Wcale a wcale sie nie boj Znieczulenie jest tak silne ze przez jakies 3 h nic nie czujesz lacznie z polowa nosa Mi wysrywali dwa zeby obok sie bue dwa razy i zero bolu potem mialam rwana 8 i to samo zero bolu Naprawde sie nie martw wyrywanie jest jak dla mnie lpsze bo szybsze od borowania

Gość gość
Wiekszego cykora ode mnie nie bylo.Teraz moge chodzic codziennie.Gabinety jak u kosmetyczki milo plombuja pod zasrzykiem jak chcesz.Wyrywalam przy podwojnym znieczuleniu nie ma sie czego bac