Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MaMuśśka

Jakie firmy obuwnicze wybieracie dla dzieci?

Polecane posty

Gość MaMuśśka

Planuję kupić mojemu synowi buty na nowy sezon, zimą mieliśmy buty od Korneckiego, a teraz szukam opinii na temat różnych marek, które sprawdzają się w okresie przejściowym wiosennym i latem. Cenimy dobrze wykonane buty i ładne wzory. Polecicie coś? :)

Gość AnkaMama
Ja zainspirowana pozytywnymi opiniami kupiłam ostatnio buty firmy Gucio i choć początkowo byłam do nich uprzedzona z powodu wyglądu okazały się bardzo solidne,ale na wiosnę chyba poszukam czegoś innego :) dlatego też chętnie poczytam o Waszych wyborach

Gość Jurek Urban
moje dzieci chodza boso zdrowsze, bo nie ma platfusa a na podworku mam piasek jak na plazy

Gość EmilaM
Conversy - tylko i wyłącznie, moje dziecko je uwielbia!

Gość MamaKacha
My testujemy różne buty.. najczęściej markowe, każdy sezon to właściwie inna marka. Jeszcze żadna nie przekonała nas na tyle byśmy zostali z nimi na dłużej :)

Gość magdaleeena
A w CCC kupujecie?

Gość ZakręconaMama
W CCC nie kupuję, zraziłam się raz, ponieważ bardzo szybko się niszczą, a do reklamacji nie oddam bucików zniszczonych w wyniku użytkowania przez dziecko. Mój synek nie lubi kupować butów, więc każda zniszczona para, którą zastąpić musimy nową to kilka godzin solidnych i upartych poszukiwań :)

Gość Alicja990
Kupiłam jedną parę w CCC, ale były zbyt sztywne dla mojego malucha a z czasem nie stawały się bardziej elastyczne, dlatego teraz wolę poszukać dłużej i zapłacić więcej żeby mojemu synkowi chodziło się wygodnie :)

Gość Baśśka
A ja kupuję zwykle na wyprzedażach w markowych sklepach i dobrze na tym wychodzimy :) Fakt, że dla dziecka ciężko buty kupić z wyprzedzeniem, bo noga szybko rośnie ale jak są jakieś sezonowe okazje to korzystamy i wtedy łączymy wygodę z korzystną ceną. Zaczynamy też powoli przygodę z mniejszymi sklepami, gdzie buty są świetnej jakości ale zwykle mają też odpowiednią do jakości cenę. Na wiosnę mamy już jedną parę od Korneckiego - sprawdzimy jak się będzie sprawowała :)

Gość gość
w ccc kupuje tylko do chodzenia po szkole tenisówki a i to jest szajs .