Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamana żona

60 latek panicznie boi się swojej matki

Polecane posty

Gość Załamana żona

Mój mąż od dziecka boi się swojej matki, jak się dowiedziałam od jego rodzeństwa był bity w dzieciństwie strach który wtedy nabył ma do dziś. Jest najstarszy z 5 rodzeństwa z której nikt się jej nie boi, bronią swoje rodziny, tylko mój Janusz bo tak ma na imię, pozwala aby teściowa się nad nami czyli mną i synem znęcała. wyładowywała tak swój gniew ze strachu na wszystko pozwalał. Taka sytuacja ma być aż do jej śmierci stwierdził „Niech się cieszy”. Mieszka w naszym domu, mąż chodź jest tylko palaczem sezonowym utrzymuje ja choć ma emeryturę. Mam już dość tego że jego matka jest zawsze ważniejsza ode mnie jesteśmy małżeństwem od 23 lat a nigdy nie zabrał nas na wakacje ani nawet do kawiarni bo szkoda mu było pieniędzy na nas. Poproszę o mądrą rade w tej sytuacji

Gość gość
Ile matka ma lat? Może niedługo umrze

Gość gość
Czyli stara byla i jest toksyczna matka. Jakim cudem pozwolilas zeby z Wami mieszkala?

Gość gość
Kochana proszę cię nie oskarżaj męża .Mam 54 lata też byłam bita przez moją dyktatorską matkę , i nawet sobie nie wyobrażasz jaki to jest niezależny od ciebie strach . Mam męża i dzieci nie mieszkam z nią a nawet gdy dzwoni to ja sztywnieje i strach mnie paraliżuje.

Gość Jakie to przykre
Doskonale to rozumiem, pozostał strach i uraz.Jednak nie rozumiem dlaczego nadal boi się matki? A dlaczego Ty masz obawy wobec obcej baby?! Czegoś tu nie rozumiem? Zamiast zachować trochę pokory wobec Was, przecież mieszka w Waszym domu to jeszcze taki stres przechodzić musicie?! To jakieś chore jest!!!! Dlaczego mąż nie otrząśnie się? A Ty czemu nie zareagujesz? Postrasz ja że oddasz do domu starców jak się nie uspokoi! Zrób coś z tym na Boga, aż mnie trzęsie jak to czytam.