Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak odzyskac faceta? Panowie jakies pomocne rady?

Polecane posty

Gość gość

jak w temacie, jak odzyskac bylego, nie bylo zdrady itp. po prostu za duzo bezsensownych klotni i ma dosc, Panowie moze Wy poradzicie?

Gość gość
Nie przesadzaj ze swoimi mądrościami inaczej, Claude. Mało jeszcze wiesz o życiu. Ci co zerwali czasem wracają sami, czasem pod wpływem jakiegoś działania kobiety i potem stają się małżeństwem.

Gość gość
To zalezy o co byly te klotnie i czego ten facet ma dosc. Jak bez sensu i o nic byle tylko byla klotnia to raczej marne szanse zeby wrocil. A i jeszcze wazne ktore a was te klotnie wywolywalo.

Gość gość
Ach, moze wrocic... Nie wiadomo co faceci maja w glowie. Ja poznalam jednego, bylo super, ciagle slyszalam jaka jestem cudowna, idealna, jak mu ze mna dobrze. Nie klocilismy sie, ciagle chcial byc ze mna. Az ktoregos dnia powiedzial ze to nie to, nic do mnie nie czuje i wrocil do swojej bylej, z ktora niby bylo mu tak zle...

Gość gość
bo byłas zapchaj dziurą, a takim się słodzi

Gość gosc z 7 32
No niestety, to kim dla niego bylam dotarlo do mnie po czasie. Musze powiedziec ze niezle udawal... ... Kochanie, jesli to czytasz to moje uznanie za gre aktorska !!

Gość gość
Jak koles gra na kilka frontow to lepiej go olac i powiedziec na koniec,ciesze sie ,ze sie dowartosciowales.

Gość gość
to prowo

Gość gość
a może zwyczajnie kochał byłą a tobą się tylko zauroczyl, a seksu odmawiać przecież nie będzie

Gość gosc z 7 32
Po tym jak wrocil do bylej, dalej do mnie dzwonil i mowil ze mu strasznie ciezko, ze nie moze o mnie zapomniec, ze teskni. A ja jak idiotka go prosilam zeby wrocil, bo nie mialam pojecia ze juz jest z nia... W koncu sie dowiedzialam ze sa razem, a on dalej prosil zebym nie znikala z jego zycia, bo sobie tego nie wyobraza :)

Gość gość
Mysle ze nie masz sie czym martwic, napewno bedziecie razem, daj mu tylko jakis znak ze chcesz byc z nim. Osobiscie czasem poflirtuje z laskami umowie sie ale gdyby moja byla chciala byc ze mna, to polecialbym z wywieszonym jezorem bo dla mnie jest aniolem :)

Gość gość
Dzieki za wszystkie odpowiedzi! jakies jeszcze rady? klotnie byly bezsensowne, z mojej nie jego winy, mialam zly okres, nie tylko on obrywał tylko wszyscy moi bliscy, duzo stresow w pracy i tak sie dzialo, dzisiaj wiem ze nalezy oddzielic jedno od drugiego, chce go odzyskac ale jak...

Gość gość
prawdopodobnie uznal cie za wariatke a do takich sie nie wraca

Gość gość
gość Dzieki za wszystkie odpowiedzi! jakies jeszcze rady? klotnie byly bezsensowne, z mojej nie jego winy, mialam zly okres, nie tylko on obrywał tylko wszyscy moi bliscy, duzo stresow w pracy i tak sie dzialo, dzisiaj wiem ze nalezy oddzielic jedno od drugiego, chce go odzyskac ale jak... x Kilka dni temu opowiadałaś o spotkaniuz byłym i propozycji znajomości koleżeńskej To znowu Ty?

Gość gość
❤️

Gość gość
pokaz mu, zmianę a nie tylko o niej mów

Gość gość
nie odzyskuj ;)

Gość gość
Przeżywałam w swoim życiu jedno rozstanie, ale na szczęscie znowu jesteśmy razem. Pierwsze dni to było niedowierzanie…. Nie potrafiłam zrozumieć, że face z którym byłam 4 lata zostawił mnie bez powodu. Przeszukując Internet w sposobach na Jego odzyskanie trafiłam na stronę http://urok-milosny.pl – i choć ciężko było mi w to wierzyć to podziałało. Wrócił się do mnie, jesteśmy razem i mamy już dziecko: )