Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JESTEM jak dziecko czuje sie jak dziecko NIC nie przezylam nic nie wiem

Polecane posty

Gość gość

prawie całe swoje 19letnie zycie siedze w domu. Przez kompleksy, strach, ppotem przez depresje, stany lękowe, samotność. Jestem zerem..

ja też do 19 roku życia byłam takim nikim jeśli chodzi o doświadczenia przez matkę:D dokładnie do tego roku:D potem wyjechałam za granicę, poszłam na fajne studia, wiele sie zmieniło obecnie je kończę i mam spory impas, strach przed przyszłością+stany lękowe od depresji, ale będzie dobrze, nie zamierzam gnić czujesz się jak dziecko, bo jesteś dzieckiem, ja w sumie też;) no chyba, że chodzi Ci o to, że nie masz jeszcze męża i bachora

Gość gość
Broken to heloiza

Gość Mówcie do mnie Milordzie
broken co ty p********z? każdy wie że jesteś nołlajfem do potęgi entej :D przesiadujesz tu 24/7 od wielu lat i wymyślasz głupoty, jaka to niby super jesteś, śmaka i owaka, ale juz wielokrotnie cie rozszyfrowali że sie tylko próbujesz kreować na fajną, teraz widze znów to robisz :o że niby studentka, zagranica buahahah :D dziewczyno, idź ty już lepiej spać bo kompletnie ci na mózg padło :classic_cool:

Gość gość
broken, co studiujesz?

Gość gość
Jw co racja to racja. Dziewcze lubi puscic wodze fantazji

a jak bycie studentką i bycie za granicą kłóci się z tym, że jestem asem (osoba, która nie uprawia seksu to dla Was nołlajf) i dużo czasu poświęcam na redagowanie postów na tym forum wymieniając się ciekawymi spostrzeżeniami z korzystającymi z niego internautami?

informacje o moim kierunku studiów czy w ogóle gdzie sie kiedykolwiek znajduje, moje dane personalne, dane o mojej rodzinie i znajomych (dopóki nie dotyczą mnie) pozostaną moją tajemnicą, dociekliwe misie-pysie:)

Gość Mówcie do mnie Milordzie
bo to najlepsza odpowiedź co? ja też moge twierdzić, że jestem milionerem, mieszkam w nowym jorku, mam 5 samochodów, mnóstwo nieruchomości tylko tak po prostu dla rozrywki i fanu pisze sobie na kafe :D aha! no i w celu ochrony mojej prywatności nie zdradzam moich danych, miejsca dokladnego zamieszkania, nie zdradzam nawet jakie mam te samochody :D wierzysz w to broken co ty piszesz dzierlatko od 7 boleści? :D

dlaczego bycie za granicą i bycie studentem jest dla Ciebie tak samo mało prawdopodobne jak bycie milionerem?:)

Gość maksyjeb
bo to wsiur z polski a polska to taka wieś europy

Gość gość
z nia nawet nie ma co dyskutowac. dziewcze cale dnie siedzi w domu, na garnuszku rodzicow, jest zyciowa niemotą a jedynym oknem na swiat jest internet. tak tak broken, pisz dalej te swoje opowiastki :)

lubisz się masturbować, hejterku, wyobrażając sobie moje ciało?;) nigdy nie trafię za seksualnyumi "mężczyznami";)

Gość gość
hahah jasne grubasie :D

Gość gość
ale jaki jest cel tego że ty ciągle, notorycznie podkreślasz swoją aseksualność? kogo to obchodzi? ty maszj jakąś psychoze na tym punkcie

? nie rozumiem. jestem tu za nią hejtowana i nazywana nołlajfem poza tym sam rozumiesz, że warto o tym przypomnieć w sytuacji, gdy tylu hejerków marzy o seksie ze mną.

Gość gość
marzysz spaslaku

Gość gość
no wlasnie, ty sama chyba o tym marzysz idiotko, gdzie tu w tym temacie ktoś napisał, że chce sie z tobą bzykać albo cokolwiek seksualnego wobec ciebie? ty serio masz problemy ze sobą, schizofrenia postępuje, z jednej strony biedota polska, córeczka mamuni na bezrobociu z 30-40kg nadwagą, a z drugiej internetowa "celebrytka" kafeteryjna kreująca się na wyzwoloną dame XXI wieku, studentke, podróżniczke, światowca i poliglotke za razem Lecz sie, póki czas :o

dobra, teraz już widac kto założył temat, ciekawe skąd wiedział, że tu wejdę nic tu po mnie, jacyś podludzie masturbują sie pode mnie patrząc w lustro i ubliżając samym sobie, heh;) jestem taka niewinna, że mnie do tej pory dziwią takie.... zjawiska atmosferyczne na tej forumałce

Gość gość
psychiczny grubass, zmien leki albo lekarza bo ponoc sie leczysz choc nieskutecznie

Gość gość
to forum jest jak dom wariatów - jedni z chęcia by ubezwłasnowolnili innych :/