Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wkurzona ale cierpliwa

była mojego chłopaka została singielką, i teraz chce rozbic moj związek

Polecane posty

Zerwali parę dobrych miesięcy temu, nie znam powodów - podobno ogolne niedogadanie. Ona od razu znalazła nowego chłopaka, a mój związał się ze mną trochę później. Kilka dni temu ona zerwała ze swoim, czy tam on z nią... w każdym razie od tamtej pory non stop wypisuje do mojego chłopaka pod różnymi pretekstami, zagaja rozmowę... Myślę, że chce wrócić do niego... Czy mam prawo ingerować w kontakty mojego chłopaka z byłą? Czy mogę sobie czegokolwiek życzyć na tym polu? Czy mogę o to wypytywać? Teraz ignoruje to i staram się nad tym nie rozmyślać. On sam mówi mi o tych smsach... Ja nie jestem zainteresowana. Ale dzisiaj dowiedziałam się, że ona znowu jest wolna. To mnie zaniepokoiło. Co robić?

Gość gość
Już czuć od ciebie desperację skoro używasz stwierdzenia "ona chce rozbić mój związek". nie ma czegoś takiego. Życzę ci, żeby facet cie zdradził, bo jesteś kolejną desperatką.

po prostu boję się, że ona wróci po swoją własność

Gość gość
skoro chlopak ci mowi o smsach od niej, to chyba nie masz sie czego obawiac, gorzej by bylo gdyby to ukrywal, ze sie z nia kontaktuje