Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arek_19

Cześć dziewczyny mam pytanie do was chodzi o samochód

Polecane posty

Gość Arek_19

jakie auta wam sie podobają ? akurat chce kupić swój pierwszy samochód i chciałbym aby podobał sie dziewczyną, ale jest jeden problem nie mam za dużo kaski :) no więc dajcie swoje typo bardzo bym prosił.

Gość Arek_19
myślę kupic coś pomiędzy fioletowym tico a różowym matizem,czy na taka furę wyrwę lasencje?

Gość Arek_19
spadaj podszywie pytam na poważnie :)

Gość gość
:D zabawny jesteś. Pisze się "tym dziewczynOM". Kobiety generalnie nie mają pojęcia o samochodach. Lubią to co jest efektowne i praktyczne. Stąd właśnie ta wielka popularność tzw. SUVów u kobiet. SUVy to na ogół g******e samochody, sam mam taki, więc wiem. Owszem wrażenie przestronności, spory bagażnik i g******e właściwości trakcyjne, bo to jest za wysokie. Ale baby myślą, że jak się wysoko siedzi, to jest fajnie, wygodnie, bezpiecznie. Tymczasem tym się nigdy nie wejdzie z dużą prędkością w zakręt, nawet na najlepszych oponach, nawet z tymi zasranymi systemami, małe mocne gti zawsze będzie lepsze.

Gość gość
mi się tam matiz podoba sama jeżdżę niebieskim

Gość Arek_19
suvy są fajne tylko wiesz ja mam 3 tyś więc raczej to nie starczy na suva co byś polecił za 3 koła ?

Gość gość
malucha :p

Gość gość
za 3 koła polecam 3 opony

Gość Arek_19
w gruncie rzeczy wybór jest spory mercedes w124, opel omega, stara honda accord, renault megane,laguna, audi 80, daewoo lanos, nubira sam nie wiem tyle tego jest.