Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polacy pokazali na eurowizji prymitywne wieśniary z cyckami a teraz narzekają

Polecane posty

Gość gość

trzeba bylo naciskać na TVP zeby bylo normalne glosowanie, normalne eliminacje, mamy wielu lepszych artystow od tej patologii o nazwisku Ciupa C**a :O juz lepiej jakby pojechal Kamil Bednarek czy ktos inny z must be the music :O Jestesmy tak samo żenujący jak baba z brodą i takie są fakty. Szczyt tandety, bezguscia i wieśniactwa wzniosl sie wczoraj na wyzyny :( XXI wiek kobita z brodą, wulgarne prostytutki reprezentujące polske i inne cudaki MASAKRA

Gość gość
narzekamy, bo glosowanie bylo nieuczciwe, jury robilo co chcialo, porownaj jak glosowali widzowie np. w Anglii, a ile z Anglii faktycznie Polsce glosom przyznano - tylko o to chodzi, o to, ze ktos wysyla smsy a jury i tak robi co chce, dlatego narzekamy

Gość gość
więsniara to frajer który sra we własne gniazdo jak ty , śmierdzące polactwo twojego pokroju

Gość gość
odwozono cie kiedys dyskoteka do domciu ze zlamana nozka? JESZCZE nie?

Gość gość
trzeba bylo wziac blokerski bez cyckow

Gość gość
tu nie chodzi o glosy tylko o zabawe widza! nie chce mojej wyobrazni nadwyrezac, co bedzie w przszlosci?! :)

Gość gość
bo to większość polacy głosowali, a TO by było nieobiektywne

Gość gość
Jestem oburzona, że Polki zostały światu pokazane, jako proste samice rozpłodowe. Seks seksem ale to było prymitywne!

Gość gość
ale prymitywniejszy był trans z kielbasa i brodą, wole nasze kobiety, gole nie byly

Gość gość
a czy glosowanie byloby obiektywne - czy nie? jak sa powiedzmy jacys ludzie z innego kraju w innym kraju, np. Niemcy we Francji, to chyba maja prawo glosowac na swoich, skoro sa za granicą... to po co takie glupie tlumaczenie - wy jestescie u nas, to my wam damy 0 punktow, zeby bylo obiektywnie, glupota

Gość gość
Glosy z Niemiec to byly glosy tutejszej Polonii ! nie ich samych bo dla nich polak sie nie liczy dwa, najlepiej Rosja zrobila zaglosowala na swoich i tak byc powinno ! Nie dziwie sie ze Rosja nie chce miec nic wspolnego z zachodem Maja racje ,dno i zepsucie co potwierdzily panstwa zachodnie wybierajac i tym samym popierajac pedalow c***y Najbardziej osmieszyl sie swiety Izrael zydki oddali na ciote i pedala 12 punktow :D

Gość gość
Ja się cieszę, że te polskie prostaczki nie wygrały. Nigdy mi się nie podobała ta piosenka, jak słyszałam to wycie to aż mnie zęby bolały. Sceneria też jak za czasów średniowiecza. Teraz się smieją z Polski, że u nas baby piora na tarach i masło wyrabiają w taki sposób. Żenada.

Gość gość
Lepsze cycki aniżeli jakiś nieogolony przeskoczek. Świat schodzi na psy.Nienormalność ,zboczenie i wszelkiego rodzaju dewiacje są teraz w cenie.

Gość gość
bardzo dobrze ze Cleo wystąpiła na eurowizji ,piosenka prosta,łatwa do zapamiętania + cycki.! I mamy oficjalne 14 msc :classic_cool: Za rok wysyłamy M. Szpaka ,taką naszą polską ,swojską kiełbaskę,a co!Austria moze ,to my też.