Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

teraz MEDIA bedą nam w mózgach kodować ze to NORMA

Polecane posty

Gość gość

zaraz się zacznie, jakaż to piękna tolerancja, wspaniała wizytówka nowoczesnej Europy , każdy znajdzie w niej swoje miejsce bla bla bla i wiecie za kilka dni sami pomyślicie - przecież to jest OK :o K***a dobrze ze przestałam oglądać tv moge mieć WŁASNE ZDANIE i dla mnie to dziwoląg , piosenka c*****a a skoro chciał być taki trans i taka z niego kobieta to po ch*j mu BRODA?

Gość gość
dokładnie rzyyyyyyyyg :o

Gość gość
koduja tylko tym ktorzy mozgu nie posiadaja ci ktorzy go maja widza doskonale ze to chore i nie normalne

Gość gość
A odczepcie się juz od ludzi, podniecacie się jak 100 lat temu na widok baby w spodniach

Gość gość
tak ale zauważcie ze to wmawiają dzieciom, młodzieży to oni tym nasiąkają :o a potem placz i lament bo 15 latek chce płeć znienić :o

Gość gość
Zrobi taka karierę jak szpak, czyli zadna

Gość gość
W nowoczesnej jewropie nie ma miejsca dla mnie (i nie płaczę z tego powodu), konserwatywnej antygejowskiej katoliczki i patriotki. I gdzie tu tolerancja, jak mnie nie chcą?

Gość gość
\w europie nie ma juz miejsca dla bialych, heteroseksualnych chrzescijan. Aby byc przyjety do wspolnoty musisz byc: - muzulmaninem - czarnym - gejem, transem albo innym mixem - ewentualnie mozesz byc bialym hetero, ale musisz uznawac wyzszosc powyzszych osobnikow