Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i I i I i

Różnice w zachowaniu kobiet wobec faceta wysokiego, a wobec faceta niskiego...

Polecane posty

Gość i I i I i

Wypisujcie jakie znacie: Ja wiem, że kobiety przypisują bezpodstawnie wysokim facetom różne pozytywne cechy, albo przejaskrawiają już występujące. Gdy facet wysoki jest przeciętny intelektualnie to dla kobiety jest geniuszem, wystarczy, że powie coś mądrego. Wysoki facet da bezpieczeństwo( to też mit) no ale wy się wypowiedzcie.

Gość gość
z tym bezpieczeństwem to zawsze śmiac mi sie chce, mam znajomego wzrost ponad 190cm a peasda taka że głowa boli, niby tam kręci z jakimiś laskami, ale on by prędzej spierdzielił niż miałby własną laske obronić, jemu można w twarz napluć i on nic z tym nie zrobi, laske bym mu przy nim po d***e klepał albo za cyce łapał też by nic z tym nie zrobił, a inny znajomy 1,60m w kapeluszu :D ale za to kozaczek że hej i szacun ma jak nie wiem co bo już obił paru kolesiom mordy za cwaniaczenie

Gość gość
Dla mnie prawie każdy jest wysoki, bo sama jestem kurd**el :P

Gość i I i I i
To nas nie interesuje. Pytamy tu o różnicach. Też znam takiego 193 co zgrywa się na kozaka, a laski mu wierzą, gdyby kiedyś doszło do tego, że go napadną idącego z dziewczyną to grubo by się rozczarowała.

Gość gość
do wysokiego można się przytulić a na niskiego? popatrzeć mu na łupież albo łysinę na głowie :O