Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

FAKTY SA TAKIE ze osobie po 30 stce bardzo trudno znalezc prawdziwa milosc

Polecane posty

Gość gość
claude ale ja nie wiem jacy byli kiedys faceci bo to nie byl moj wpis hehehehehe wiec nadal czekam na sensowna odpowiedz

Gość gość
Wiesz co zapent?? Może i masz rację. Tyle że idąc twoim tokiem rozumowania, jeśli kobietę i faceta łączy tylko seks, to na widok tego faceta ma mi się zakręcić w głowie i zrobić mokro w majtach. A w dodatku powinno to zadziałać w drugą stronę. A jeśli się na takiego nie trafiło, to zaraz że ktoś księcia szuka.

Gość gość
claude do lekcji!!! bo mamuska zaraz wpadnie ci do pokoju i znow bedzie lansko!! sto kilo zywej masy moze zrobic krzywde

Gość gość
Niestety masz racje. Jesli moge cos doradzic 25-27 latkom - to jesli macie pod reka sensownego faceta, ktory jest wami zainteresowany, podoba on sie wam mimo iz nie czujecie motylkow, potraficie fajnie spedzac ze soba czas, to nie wybrzydzajcie, tylko BIERZCIE GO! Po 30stce spotkac dojrzalego, fajnego faceta to ja wygrac 4 w lotto, czyli zdarza sie, ale niezbyt czesto.

Gość Taki_jeden_964
Wojna męsko-babska trwa na dobre. Póki świat istnieje zawsze będą konflikty. :)

Gość gość
Dlaczego kobiety niewinne niby są? Każdy popełnia błędy.

ć Dlaczego kobiety niewinne niby są? x bo wszystko wina facetów: łatwe laski na seks, prostytutki, wasze fochy, wymagania, rozwiązlosc TO NASZA WINA

Gość gość
Claude dlaczego tak łatwo dajesz się komuś sprowokować?

Gość gość
claude speed to jakiś stary frustrat nie zwracajcie na niego uwagi

Gość gość
samotna zal mi ciebie ten twoj nick taki zalosny - ze samotna jestes.. na starcie dajesz taka rzewna informacje taka jakas p*****lowata jestes piszesz tylkko o tych pasjach, rozmowach wspolnych, inteligencji i kultrze ale nie swojej a facetow i to jeszcze tych POTENCJJALNYCH nic w rzeczywistosci doswiadczenia- liche bo cie lal inteligent wiec masz albo pecha albo nature dziwqaczna nic nie piszesz o sobie... mam pytanie a co ty krolewno robisz zeby poznac kogos watrosciowego?? czekasz cierpliwie i ufnie az wpadniesz na takiego na ulicy spojrzysz mu w oczy i juz sie zgrasz i juz milosc ???? tylko nie pisz ze portale randokowe bo wtedy powiem ci tak... nawet za 110 lat twoje zycie sie nie zmieni nie mozna byc biernym i czekac na cu

Gość zapent
sex, pukanie, przytulanie , emocje, tak samo jest potrzebne kobiecie dla zdrowia psychicznego jak facetowi, bez tego jesteśmy słabi, mamy dołki psychiczne , nie możemy spać itd. ale myślę że kobieta samotna z tytułem doktorskim powinna jednak wziąć poprawkę i chcieć z każdym facetem się dogadać , - wypisz na kartce priorytety , jaki ten facet ma być , jakiego chcesz i tolerujesz , czy to ma być tylko mundurowy , tylko medyk , tylko astronauta ? zapewniam, z każdym facetem porozmawiasz i się dogadasz , wystarczy chcieć

Gość gość
claude widac widac ze do tej szkoly od lat nie chodzisz nawet uwierze ze nigdy nie chodziles :D

claude speed to jakiś stary frustrat nie zwracajcie na niego uwagi x mówiący prawdę, a TO boli, bo obrażaćie mnie

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] Taki_jeden_964 Tylko jedni sobie radzą z samotnością a inni nie. Samotność skłania mnie jeszcze do myślenia o przyszłości. Inaczej nie pomyślałbym nawet o żadnym związku. x Nie wiem czy dobrze to zrozumiałam, ale myslę podobnie. Tak się ułożyło, jestem sama. Czy byłam zbyt wybredna? Być może. Ale wolę być sama niż być z kimś byle jak, byle byc, bo tak jest łatwiej i tak wypada. To nie dla mnie. Ale wizja samotnej starości mnie trochę niepokoi. Fajnie by było, żeby mogło być inaczej i tyle. Co do historii opisanej przez zapenta to trochę jakby pisał o mnie. Pani z banku robiąca analizy itd... Ale wnioski z tej historii są błędne. Było w moim życiu dwóch facetów z doktoratami, i po drugim z nich wiem jedno: mozna być świetnie wykształconym życiowym idiotą. Ale może do niektórych wniosków trzeba przeżyć i niektóre rzeczy przeżyć na własnym tyłku.

Gość gość
Coś namieszałam w ostatnim zdaniu, ale trudno :)

Gość gość
claude opowiedz mi swoja historie i swoje doswiadczenia z kobietami bo widze ze wiedze masz duza ale czy praktyke tez???? czy z ciebie taki erotoman gawedziarz? :D wiesz taki co duzo gada, nakreca sie, wali konia... a prawiczek slodki grubasek w rzeczywistosci eh

Gość samotnaaaaaaaa
"samotna zal mi ciebie ten twoj nick taki zalosny - ze samotna jestes.. na starcie dajesz taka rzewna informacje taka jakas p*****lowata jestes piszesz tylkko o tych pasjach, rozmowach wspolnych, inteligencji i kultrze ale nie swojej a facetow i to jeszcze tych POTENCJJALNYCH nic w rzeczywistosci doswiadczenia- liche bo cie lal inteligent wiec masz albo pecha albo nature dziwqaczna nic nie piszesz o sobie... " Kim Ty kurde jesteś, żeby mnie atakować? Nie potrzebuję Twojego żalu. Nick pierwszy jaki mi przyszedł do głowy w odniesieniu do tematu - chyba widać, że nie jest zarejestrowany na stałe. Jaka jestem? Zupełnie źle mnie zrozumiałeś/aś - nie chodzi mi o Bóg wie jakie pasje, zainteresowania i tym podobne. Chodzi zwyczajnie o to, żeby facet reprezentował sobą jakikolwiek poziom - leń kanapowy chlejący tani browar co wieczór mnie nie interesuje. Ale czy to oznacza, że jeśli nie ktoś taki, to od razu księcia szukam? Nie wiem skąd wziął się zarzut, że jeśli kobieta szuka kogoś posiadającego pewne cechy, które jej odpowiadają, a nie może na takiego trafić, to od razu "księcia". Nie lał mnie żaden inteligent - napisałam, że miałam nieprzyjemność poznać takiego w odniesieniu do zarzutu, że kieruję się stereotypami. Jaka jestem? Myślę, że jedyną akceptowaną przez Ciebie odpowiedzią będzie "jestem brzydka, zaniedbana, gruba, głupia i szukam księcia z bajki".

Gość gość
Claude ktos tu sie zaswiergolil na twoim punkcie :D

Gość gość
Claude i tak nie odwzajemni tego uczucia heh.

Gość gość
nie o to chodzilo zeby uslyszec ze jestes brzydka ale wiem ze jestes sfrustrowana i nerwowa :D chodzilo mi o to abys powiedziala jak szukasz? bo czesto uzywasz tego okreslenia ze szukasz takiego i takiego ale to tylko slowa ja pytam jak szukasz i czy szukasz czy szukasz tylko w teorii

Gość gość
'sex, pukanie, przytulanie , emocje, tak samo jest potrzebne kobiecie dla zdrowia psychicznego jak facetowi, bez tego jesteśmy słabi, mamy dołki psychiczne , nie możemy spać itd. ' Racja !

Gość samotnaaaaaaaa
Poza tym o co chodzi z tymi atakami z każdej strony? Nawet ciężko stwierdzić, co pisze kobieta, a co mężczyzna... Ja uważam, tak jak już napisałam, że musi być "to coś", w dodatku musi zadziałać w obie strony. Nie wszyscy mieli szczęście na kogoś takiego trafić. Niektórzy trafiają w wieku 20 lat, inni 35, jeszcze inni 50, a są i tacy, którzy nie trafią nigdy. Do której grupy ja należę? Na pewno nie do pierwszej. Ale cały czas mam nadzieję, że kogoś takiego spotkam. A internetowi frustraci i wylewane przez nich pomyje w sumie mało mnie obchodzą...

Gość gość
"oni pisza o czyms innym" oj pogubiles sie... kochany jestes:D ja mam w nosie o czym oni pisza ja pisze do ciebie ogarniasz? pytam ciebie a nie "ich" :D

Gość gość
jak to nie odwzajemni tego uczucia??? woli chlopców? owce? konie?

Gość zapent
natrafić na siebie to jest najtrudniejsza sprawa w życiu a często sprawy nie możliwe rozwiązujemy w jedną godzinę