Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaa24lataaaa

Pytanie ... Nie było wam wczoraj wstyd za Polskę przed Europą ?????????

Polecane posty

Gość kasiaa24lataaaa

Bo dla mnie ten występ a raczej te roznegliżowane kobiety były niesmaczne tzn . ten występ bazował tylko na seksualności , tak jakby wszystko bazowało na pierwotnym instynkcie rozmnażania :/ A jak mnie wkurzają te tłumaczenia Donatana że Europa woli Kobietę z brodą niż Normalne kobiety (dla mnie kobieta pokazująca się z wywalonymi piersiami publicznie nie jest normalna ) A kobieta z brodą oprócz tego że miała tą brodę była ubrana elegancko a co najważniejsze obroniła się muzyką a nie wulgarnością :/

Gość kasiaa24lataaaa

Gość gość
poziom eurowizji jest niski. po prostu dostosowalismy sie poziomem

Gość gość
wstyd mi ale za ciebie

Gość gość
Dokładnie,z brodą ale w pełni elegancko.Tylko to facet nie kobieta,no japrdl:-o Cleo -bardzo dobry występ i już nie marudźcie o cyckach

Gość gość
Oj było mi wstyd. Żenada:)

Gość gripeks
Europa to ciemnogród.

Gość gość
A co uważasz ze nasz kobiety ubrane w piekne ludowe stroje były nieelegancko ubrane? a dwie pozostałe dziewczyny miały jedynie dekolty, a to nie jest zbrodnia odsłonić biust

Gość gość
Jakaś upośledzona jesteś? Wstyd by mi było gdyby wysłali brodatego pedała :D

Gość gość
Wiesz ten kobiecy facet z brodą,to już od 3 lat jest znany na świecie i to bardzo dobrze.Potrafi też śpiewać to fakt.Jedyny szok że ludzie to poparli,ale czy on komuś coś tym zrobił????? Dla naszych brawo:)

Gość gość
nie nie bylo mi wstyd, bylam dumna... a ta osoba z broda, jest facetem, ktory nie zamierza zmieniac plci

Gość gość
Ty autorko chyba się walisz przez przescieradło :P

Gość gość
Ludzie, przecież tu nie chodzi o te cycki, tylko o zachowani tych dziewuch rodem z taniego p****la :O Jedna ubijając masło, wyglądała jakby robiła laskę facetowi, druga jakby miała orgazm, robiąc pranie ;/ I naprawdę nie mówicie, że tak wyglądają zdrowe polskie dziewczyny, bo to ściema :O

Gość gość
Conchita mi się podobał,wygrał nie zapewne za wykonanie,tylko za odwagę i przekaz dla ludzi:)Zresztą wszyscy uczestnicy ponoć mu kibicowali,oprócz Armeńczyka?

Gość gość
Zrobił, bo taka odmienność nie powinna być promowana. Mógł się zdecydować czy chce byc kobieta czy facetem, bo skoro się zle czul w ciele mężczyzny to po jaka cholere mu broda skoro to atrybut męski?? Pomyślcie co czuja dzieci oglądające kobiete z brodą i pytające się mamy czemu ta pani ma brode?:)

Gość gość
Wy zawsze musicie się do czegoś pr\zyczepić,teraz do cycków.Boże szukacie czegoś czego nie ma:-oKlip już chula rok na rynku i nikt nic nie mówił.Teraz wielkie oburzenie

Gość gość
Dzieci w przedszkolu uczą gorszych rzeczy :D

Gość gość
Kochanie,to nie pani tylko pan,ale chciał się ubrać jak my w sukienkę:)

Gość gość
A Austrii nie było wstyd za ich wokalist(k)ę?

Gość gość
Niestety taki kraj i ludzie, że się do wszystkiego przyczepią i srają do własnego gniazda. Austria dumna z dziwaka, a Polska nie może być dumna z Cleo. ehh...

Gość gość
a mnie się podobało :D

Gość gość
Ja bym dziecku nie robiła takiej wody z mózgu, bo pózniej pomyśli,że to normalne ze pan się ubiera w sukienke, skoro pokazują to w tv i jeszcze ludzie wiwatuja, ciesza się i klaszcza:)

Gość gość
On jest facetem gejem,ma partnera stałego,patrz fejs.Poza tym jest na luzie i nikogo nie krzywdzi.Conchita podróżuje po całym świecie i spotyka się nawet z kreatorami mody.Tylko chyba u nas był nie znany.Taki młody chłopak i zrobił to co powiedział,udowodnił że wygra

Gość gość
a po co on sie ubral w sukienke

Gość gość
To zboczeńcy, wcześniej mieli tych dwóch, jeden od drugie światowej i drugi od trzymania bab w piwnicy i gwałcenia :p

Gość kasiaa24lataaaa
No wiem że kobieta z brodą to facet . ale nie był wulgarny , miał wszystko zasłonięte w sumie to jego sprawa czy chce mieć brodę czy nie.... wyszedł i ladnie zaśpiewał ... zresztą wszystkie występy były raczej w dobrym smaku .... A u nas brak słów :/ wulgarność :/ moim zdaniem byśmy byli na wyższej pozycji jakby usuneli ze sceny te wulgarne kobiety :/ takie tańce ludowe mogły by być tyle że z zasłoniętym biustem !!

Gość gość
po prostu macie kompleksy i uwazacie, że wszystko co polskie musi być zawsze żałosne i gorsze od "zachodu" :D i szczerze to bym wolała i 100 par cyców ogladac niz ten cyrk z konczitą (bo jak nazwać traktowanie kolesia w sukience i z broda wiksza niz ma moj ojciec jak kobiety?) ja p*****le :O niedługo dojdzie do tego, że ludzie beda rano wstawac z lozka, pomysla sobie "hm dzis to bym chcial byc psem", beda udawac ze sa psem, a dla ludzi to bedzie walka z nietolerancja :O

Gość gość
A co miał miec odsłonięte jak on piersi nie ma??

Gość gość
Ależ Austia protestowała,nawet konto na fejsie założyli żeby zmienć wykonawcę.Przyłączyło się ......aż 67 tys austryjaków:D A jednak zaśpiewał i wygrał.Mnie się podobał

Gość gość
Już nie przesadzaj z tym psem:-oPrzejdzie mu z czasem te przebieranie,jak dorośnie?