Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiem po czym poznać, że facet to ciota. Po tym, że wstydzi się pisuarów

Polecane posty

Gość gość

a w czasach szkolnych chodzil do WC po lekcjach caly dzien wstrzymywal albo chodzil na lekcji, bo na przerwie bal sie wejsc do kibla pelnego palących chłopakow i bał sie, ze ktos z nich zobaczy jego małego siurka podczas oddawania moczu. Taka prawda

Gość gość
jagoda rozgnieciona - jez of kors :classic_cool:

Dodam że ja chodziłem do wspanialej szkoły panowała tam prawdziwa samowola i luz. Pozdrawiam "Spożywczak" z Nowej Soli jeśli ktokolwiek by to przeczytał. Szkoła była dość duża, była kilka męskich kibli i często były pozajmowane przez chłopaków, zresztą dziewczyny też paliły w toaletach. Nauczyciele bardzo dobrze wiedzieli że się tam pali ale nic nie robili, ponieważ byliśmy tak perfidni w zachowaniu że nawet gdy nauczyciel wchodził to nawet nie wyrzucaliśmy fajek do muszli, tylko wyrzucaliśmy żar chowaliśmy do kieszeni i każdy udawał głupiego że tu już było napalone jak przyszliśmy. A przysięgam że było tak napalone że cały korytarz****** szlugami Po prostu po pewnym czasie nauczyciele przyzwyczaili się do tego że w kiblach się pali i musieli to tolerować (uczniowie zwyciężyli!) Do dzisiaj nie mogę w to uwierzyć, to był naprawdę porażający widok. Nauczyciel chodzi sobie po korytarzu na dyżurze, a z kibla wychodzi sobie grupka chłopaków i ten moment jak drzwi się otwierają to dym aż buchał jakby się paliło, bo to były w większości toalety bez okna a jak z 5/6 osób po całym szlugu wypaliło na przerwie to wyobraźcie sobie co to było, jak mgła się ciągnęło z kibla za nimi, a nauczyciel wyobraźcie sobie podchodził tylko do toalety i zamykał drzwi za chłopakami bo oczywiście drzwi nie zamykaliśmy jak wychodziliśmy tylko jak wchodziliśmy. Tak było. I cała szkoła je/bała szlugami, najczęściej rano i do południa bo w godzinach popołudniowych większość toaletowych palaczy była już na lekcjach nieobecna.

Gość gość
ja zawsze szczalem sam krepuje sie przy innych ;d

Ja też nie oddawałem moczu do pisuaru, zresztą mało kto oddawał jak byliśmy w grupie po prostu wchodziliśmy do jednej kabiny, bo jedna była przeważnie jak ktoś chciał się odlać i tyle, reszta sobie gadała. Pisuary też były ale raczej nikt nie sikał przy wszystkich jednak kibel na przerwie był nasz tak czy inaczej.