Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anne309

jak wyglądał wasz 1 razik ? :)

Polecane posty

Gość Anne309

może poopowiadamy o swoich pierwszych razach , hmm ? :) w jakich okolicznosciach , w jakim wieku i wogóle ? :)

Gość gość
Bardzo szybko sie spuscilem, bylo baaardzo duzo spermy, wlasciwie zalałem nią cała dziewczyne brzuch piersi i posciel. To byl taki spontaniczny pierwszy raz, zadnego planowania.

5 randka. Ona była doświadczona w jej mieszkaniu bardzo duży magnetyzm. Byłem bardzo zestresowany i nakręcony. 25 lat poznałem ją przez internet na portalu społecznościowym

Gość gość
Razik?! Naprawde zdrobnienia nie dodaja uroku. Glupi nawyk.

Gość gość
Ja wspominam go bardzo miło, choć nie było to z miłości, bo zrobiłam to z chłopakiem którego poznał w internecie i w sumie go nie znałam za dobrze, nie powiedziałam mu że jestem dziewicą, choć sam się zorientował po wszystkim, a miałam 22 lata. Było mnóstwo pieszczot, zajmował się moim ciałem bardzo, bardzo długo, w sumie to wypieścił mnie całą, a sam seks był delikatny i powolny, bez bólu i krwi, szkoda tylko że nie udało mi się go pokochać, bo jego wspominam najmilej ze wszyskich dotychczasowych partnerów, nasza znajomoś trwała ponad rok.

Gość gość
ciekawy pierwszy raz koleżanko:)

Gość gość
Ja miałam prawie 20 lat. Byliśmy parą od pół roku.Zakochana byłam w nim strasznie. Zrobiliśmy to po jego przysiędze wojskowej. Nie krwawiłam ale bolało strasznie.On starał się być delikatny, jednak nie dawało to efektów. W rezultacie przerwał bo nie mógł patrzeć na to jak męczę.Kolejne podejście było po kilku tygodniach.Wtedy już mi się podobało ;-) Nie żałuję wyboru partnera.Od ponad 10 lat jestem jego żoną :-D