Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj maz zawolal dzis dzieci i nazwal mnie pierdolona matka

Polecane posty

Gość gość

jedno ma rok, drugie 3 lata inne 7 lat, wyzwal mnie przy dzieciach!!!bo wkurzylam sie na niego rano ze nie spal znowu w domu, zdradza mnie ,dzialam na niego jak plachta na byka, dzis przeszedl samego siebie, wyzwal mnie przy dzieciach, zrobil spektalk wzywajac je kiedy stalam kolo niego, ponizenie siegajace zenitu boje sie rozejsc ze wzgledu na dzieci, powiedzial ze bedzie je zabieral na noc, a one (szczegolnie male) placza jak maja z nim spac,panikuja wrecz, wiecznie go nie ma w nocy, co ja mam zrobic????? :(

Gość gość
niech ktos cos napisze, cos co mnie zdoluje zeby odejsc, i rade odnosnie dzieci, ktore boje sie zostawiac mu na noc

Gość gość
wejs rozwod ja bym odeszla od takiego

Gość gość
Czy tqoj maz pracuje? Masz rodzine gdzies niedaleko od siebie? Jesli tak, to wykorzystaj puerwsza lepsza okazje aby zwiac od tego degenerata. Bierz dzieciaki pod pache i spadajcie stad. Nie martw sie o to ze dzieci ci zabierze, bo nie zabierze, zreszta sama wiesz ze dzieci placza przy nim. Po wyprowadzce idz od razu do sadu do kuratorki spolecznej lub kogokolwiek aby ci pomogl, sporzadzicie wniosrk do sadu o rozwod i jednoczesnie o przydzielenie dzieci. Nie martw sie. Po za tym zaden sad nie da dzieco ijcu ktory taksie odnosi przy nich, nocuje poza domem. Glowa do gory kobieto

Gość gość
ale jak ja udowodnie to ze on nie sypia w domu , ze zle sie do mnie przy nich odnosi?

Gość gość
Masz 7 letnie dziecko kobieto. Po za tym juz kurator spoleczna ci pomoze. Tyljo idz tam, bo zakwitniesz w toksycznym malzenstwie i ci pozniej bedzie jeszcze trudniej z niego wyjsc

Gość gość
co mi pomoze?mieszkam za granica, jesli bym chciala wrocic do Polski on bedzie sie musial z nimi widywac, a ja nie zniose jesli beda musialy u niego sypiac :(

Gość gość
nagrywaj go,włączaj telefon,dyktafon,gromadz dowody-będziesz na wygranej,załatw psychola albo zamontuj kamerkę,nie odbiora ci dzieci nie funduj dzieciom piekła,poniżania ,będą zalęknione z ze zniszczona psychiką a może stac cię na detektywa,wynajmij go i wtedy o świadkow prosić sie nie musisz,detektyw dostarczy ci nagrań,tego czego będziesz sobie życzyć,na sprawie może być świadkiem

Gość gość
znam taki przypadek,psychol został weeksmitowany,płaci 2000 zł alimentow,ma ograniczone prawa do dzieci teraz na co czekasz? mało ci ,że traktuje cię jak ścierę? wybacz...

Gość gość
moze i stac, nie wiem, nie znam ceny a podsluch?musialby byc ciagle wlaczony, to pierwszy raz zrobil taka akcje , nigdy zlego slowa na mnie nie powiedzial, mysle ze kochanka go rzucila i teraz sie wyzywa ja juz od jakiegos czasu mysle zeby odejsc, mam gdzie, rodzice, rodzenstwo, przyjaciele, mam kupe znajomych, ale tylko te moje kochane szkraby, one go lubia, choc po tej akcji......7 latek sie mnie zypatl potem"a jak tata naprawde tak o tobie mysli?" masakra umarlabym gdybym wiedziala ze Maja chocby 1 noc u niego spac!!!!