Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Malinowa_Truskaweczka1992

Zdołam jeszcze otworzyć się na miłość? I jak odbierać zachowanie przyjaciela?

Polecane posty

Byłam kiedyś w związku na odległość. Trwał on 1.5 roku. Druga połówka bawiła się mną, była fałszywa, raniła mnie swoim zachowaniem. Od 4 miesięcy nie piszemy. Ta osoba napisała, że zatruwam jej życie, że jestem błędem jej życia i że mnie nienawidzi. A to wszystko dlatego, że byłam często zazdrosna, ale nie dziwię się sobie, bo ta osoba nie była mi jakby dość wierna. Grała z przyjaciółmi w rozbieranego pokera, gadała z przyjaciółmi na niegrzeczne tematy będąc ze mną w związku i dla żartów podrywała kogoś z potem mi się tym chwaliła. A gdy byłam zazdrosna i kłóciłam się z tą osobą, bo chciałam więcej szacunku i miłości wpadała ta osoba w złość. Potem uznała, że jestem chodzącym problemem. Teraz i ja tej osoby nienawidzę. Boję się zaufać komukolwiek, boję się, że miłość mnie ominie, bo w sumie mimo iż chciałabym się znów zakochać to się boję, boję się zaangażowania i tego, że nikt mnie nie zaakceptuje takiej jaka jestem. Ostatnio poznałam przez internet chłopaka jest ode mnie młodszy o dwa lata, jest samotnikiem z wyboru. Jest taki słodki i kochany. Znamy się już dwa miesiące, ale jest dla mnie tylko jak dobry przyjaciel. Ostatnio często mnie komplementuje, że jestem słodka i że się słodko złoszczę, napisał, że mnie lubi nawet bardzo. Nie widzieliśmy swoich zdjęć, poznajemy tylko swoje charaktery. Może i czasem moje serce drgnie i poczuję dziwne uczucie w sercu, ale nie wiem czy to miłość. Choć jak on czasem smuta to chciałabym go pocieszyć jak tylko mogę, aby tylko wiedzieć, że jest wszystko ok. On za to o dba i się mną opiekuje, zawsze chce, żebym się porządnie wyspała, wysyła mi smsy na dobranoc. Co myślicie o tej całej sprawie? Mile widziane jak najdłuższe odpowiedzi.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować