Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zerwal ze mną bo nie parowałam do jego znajomych

Polecane posty

Gość gość

Po roku związku mój chłopak mnie zostawił bo stwierdził ze nie paruje do jego znajomych. Jestem osoba nieśmiała, domatorka, nie lubie częstych imprez, wyjść więc mój chłopak mnie zostawił. Przykro mi:(

Gość gość
nie wiem co to znaczy "paruje"

Gość gość
przykro,ale zrobił ci przysługę,zasługujesz na kogoś normalnego:)

Gość gość
pozer z niego i leszcz, nie przejmuj sie :) mnie tez zostawil doopek i zrobil mi przysluge, bo poznalam ksiecia z bajki :D

Gość gość
książe z bajki potrzebuje żeby mu usługiwano

Gość gość
czyli był niewartym zachodu dupkiem :) Mój mąż też jest duszą towarzystwa, ja raczej nieśmiała i zamknięta w sobie. Na początku naszej znajomości jego znajomi też mówili, że nie pasujemy do siebie, bo jemu się buzia nie zamyka, a ja siedzę cicho i tylko się uśmiecham. Mimo to od 6 lat jesteśmy razem, fajnie się uzupełniamy a ja nie mam już problemu z zabraniem głosu w towarzystwie, które znam i lubię. Także jak opinia znajomych dla Twojego faceta była ważniejsza od Waszego uczucia to jest poprostu dupkiem, który nie wie co traci :)

Gość gość
moich dwoch ex bylo takich samych, pewni siebie, towarzyscy bardzo, narzekali,ze ja za malo mowie :O obaj mnie zostawili a teraz jeden jest z laska,ktora go zdradza :D (ja sie z nia zaprzyjaznilam i stad o tym wiem) a drugi jest sam, zadna go nie chce, a obaj mysleli,ze ja jestem beznadziejna :) ja natomiast poznalam niesmialego chlopaka, ktory jest spelnieniem moich marzen, mimo ze nie jest gadula to wszyscy go lubia, uwazaja za madrego i meskiego, a jego znajomi uwazaja mnie za tajemnicza i elegancka, nie zawsze przeciwienstwa sie przyciagaja, jak dla faceta wazniejsi sa znajomi to nie jest wiele wart :)